Bozkurt

Yeni üye
11 Şub 2016
7
2
0
(32) Isparta
"Arkadaşlar unreal engine yüklerken R-23 hatası alıyorum. Araştırdığıma göre Microsoft Visual C++ 2015... adlı programı kaldırın tekrar yükleme yapın gibi bir şey okudum dediğini yapıyorum, tekrardan yüklemeye kalkınca bu programı kendisi kuruyor ve aynı hatayı veriyor bunu nasıl çözeceğim?"
Kurulum programını uyumluluk modunda çalıştırdım sorun halloldu.

zrXLjB.png

Dediği .dll yoktu indirdim system32 klasörüne kopyaladım bu hatayı vermeye başladı. Arkadaş nasıl bir program kodladılarsa ben bile açamadım hala...

Kodlama programları ile içli dışlıyım. Sanıyorum diğer üyelerin çoğu benim kadar bu programlar üzerinde vakit ayırmamışlardır. Ego manasında yazmadım yanlış anlaşılmasın.

Arkadaşlar spamlamak istemiyorum ama bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Ne yaptıysam çalışmadı. Bir an önce çalışmalara başlamak istiyorum. Programı açamadım daha şaka gibi.  :mad:

Bozkurt' Alıntı:
Kodlama programları ile içli dışlıyım. Sanıyorum diğer üyelerin çoğu benim kadar bu programlar üzerinde vakit ayırmamışlardır. Ego manasında yazmadım yanlış anlaşılmasın.

Arkadaşlar spamlamak istemiyorum ama bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Ne yaptıysam çalışmadı. Bir an önce çalışmalara başlamak istiyorum. Programı açamadım daha şaka gibi.  :mad:

O amaçla yazmadığını zaten tahmin etmiştim,yazmak için yazdım :)

Normal olarak motoru çalıştırırken visual studio istemez,

Motoru epic games launcher ile mi indirdin yoksa c++ kodunu mu compile ettin?