Thranduil

Yeni üye
4 Eyl 2016
19
1
0
32
(34) İstanbul Anadolu
[img=500x500]http://i.hizliresim.com/9GQXZr.png[/img]

İlk önce altyazıları açın. Daha sonra ayarlara tıklayın.Ufak bir pencere açılacak oradan tekrar altyazılar diyip en altta otomatik çeviri yazısına tıklayın. Dil seçeneğini Türkçe yaptığınızda otomatik çeviri olacaktır. Çoğu kelimeler gayet anlaşılır oluyor arkadaşlar. İngilizcesi zayıf yada hiç ingilizce bilmeyen arkadaşlar için idealdir. Otomatik Çeviri tıklanmıyorsa alt yazıyı açmamışsınızdır. Onu açın otomatik çeviri aktif olacaktır. İyi Forumlar.

Uzunca bir süredir bulunan bir özellik. Ben 1.5 yıldır olduğunu biliyorum, daha öncesini bilemeyeceğim. Anlatılanlar otomatik algılamayla altyazıya dökülüyor sonra da otomatik translate ile Türkçe'ye çevirilip gösteriliyordu. Bildiğimiz google translate yani. Bazı teknik terimlerde saçmalayabiliyordu. Şu an yine translate mi değil mi bilmiyorum fakat büyük ihtimalle öyledir. Fakat hiç ingilizce anlayamayanların işine yarar yine de.

hydrogenx' Alıntı:
Uzunca bir süredir bulunan bir özellik. Ben 1.5 yıldır olduğunu biliyorum, daha öncesini bilemeyeceğim. Anlatılanlar otomatik algılamayla altyazıya dökülüyor sonra da otomatik translate ile Türkçe'ye çevirilip gösteriliyordu. Bildiğimiz google translate yani. Bazı teknik terimlerde saçmalayabiliyordu. Şu an yine translate mi değil mi bilmiyorum fakat büyük ihtimalle öyledir. Fakat hiç ingilizce anlayamayanların işine yarar yine de.

Yakın zamanda sistem biraz geliştirilmiş.

Bu arada bu işle uğraşan herkesin İngilizce öğrenmesini tavsiye ederim. En azında yazma ve konuşma olmasa da okuma olarak... Çünkü özellikle teknik terimlerin çoğunun Türkçe karşılığı yok. Türkçe otomatik altyazı, bu terimleri ilk anlamlarıyla çevireceğinden çoğu zaman işleri zorlaştıracaktır bile.