AvNitro Yeni üye 17 Ara 2016 18 0 0 (35) İzmir 26 Ocak 2017 #1 Merhaba Arkadaşlar Unreal Engine İle Nasıl Yolcu Uçagı Yapılır.Yardım Edermisiniz? Şimdiden Teşekkürler
Merhaba Arkadaşlar Unreal Engine İle Nasıl Yolcu Uçagı Yapılır.Yardım Edermisiniz? Şimdiden Teşekkürler
Khubur Bilinen üye 14 Eyl 2016 910 345 63 (35) İzmir zeybek.games 26 Ocak 2017 #2 AvNitro' Alıntı: Merhaba Arkadaşlar Unreal Engine İle Nasıl Yolcu Uçagı Yapılır.Yardım Edermisiniz? Şimdiden Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Blender veya 3DS Max gibi modelleme yazılım programlarıyla yapabilirsin.
AvNitro' Alıntı: Merhaba Arkadaşlar Unreal Engine İle Nasıl Yolcu Uçagı Yapılır.Yardım Edermisiniz? Şimdiden Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Blender veya 3DS Max gibi modelleme yazılım programlarıyla yapabilirsin.
N nazim Cezalı Üye 2 Tem 2016 394 31 0 (6) Ankara 26 Ocak 2017 #3 Yolcu uçağını modelleme programlarıyla yapabilirsin.Bütçen var ise Maya adında modelleme programı var onu tavsiye ediyorum.
Yolcu uçağını modelleme programlarıyla yapabilirsin.Bütçen var ise Maya adında modelleme programı var onu tavsiye ediyorum.