hectorypoly

Yeni üye
26 Tem 2015
4
0
0
(7) Antalya
merhaba kaan kardeşim kafayı yemek üzereyim unreal engine 4.1 var buyur-indir.com dan indirdim win32 nin içinde dosya yok win64 te var oyun motoru sadece 64 bittemi açılıyor 32 bittede açılması lazım  :mad: şahsen cry engine 3 açılıyor ve şu anda ikiside yüklü cry engine 3 çok karışık geliyor bana unreal engine 4 daha rahat kullanımı bi açamadım gitti motoru unreal engine sadece 64 bittemi çalışıyor. birde ben 4.8 yama notunda 32 bitte çalıştını gördüm. bi yardım ederseniz 32 bitte çalıştırmam için hangi sürümünü indirmem lazım veya neler yapmam lazım  

ql3zPQ.jpg

OZkjM3.jpg

64 bitte çalışıyor çunku 64 bitin desteklediği ram miktarı fazla.
Motor fazla ram e ihtiyaç duyuyor.(32 bitin desteklemediği kadar)

ve bu arada motoru kendi sitesinden indiriniz,motor ucretsizdir.

İndirdiğiniz sitedeki surum eski ve viruslu olabilir

kardeşim biliyorum 64 bitte ram fazla istiyor ama cry engine 3ü 2 gb ramda çalıştırıyorum üstelik cry engine 3 unreal engine 4 ten daha iyi diyolar niye unreal engine 32 bitte çalışmıyorki yani demek istediğim 32 bitte çalıştırmak için ayrı güncellemesi varmı veya dosyaları

32 bitte çalıştırmanın yolu yok.

ve bana sorarsanız unreal daha iyidir.

2 gb ram,e5700 işlemci,hd 5400 ekran kartı ile 64 bitte kullanıyorum

Kasıyor biraz ama çalışıyorevam

Kaynak kodu indirip gereken değişiklikleri yaparak compile ettikten sonra 32 bit'te çalışır hale getirebiliyorsunuz bildiğim kadarıyla. Ama SoloWarrior'ın dedikleri doğru. UE4'ün ram ihtiyacı fazla olduğu için 32 bitte çalışmak bir işkence olur.

Ayrıca, kendinize bir hesap oluşturarak Launcher'dan veya resmi GitHub sayfasından indirmeniz gerekli motoru. Bedava olduğu halde başka yerden indirip de kullanmak yasal değil.

solo benim sistem
32bit
2 gb ram
intel pentium dual core e5300 2.6ghz işlemci
nvidia geforce 9400gt 1gb 128 bit ekran kartı

galiba buldum development kit ama bu eski galiba
http://unreal.software.informer.com/
http://www.softpedia.com/get/Programming/SDK-DDK/Unreal-Development-Kit.shtml

bide unreal engine 4.8 in sistem gereksinimleri 32 biti desteklediğini gösteriyor
http://www.techworld.com/download/developer-programming/unreal-engine-48-3330312/#downloadLinks

jacky source yi visual studioda açtım nerelerini düzenlemem gerektiğini biliyormusun
ayrıca resmi github veya launcher demişisnde .msi uzantılı indiriyor onuda bilgisayar açmıyor desteklenmeyen işlemci diyor ne melet bi motor bu cry engine 3 te yok böyle sorunlar ama kullanması zor cry i :)

Evet Jacky nin dediği gibi bir yöntem görmüştüm. Çevirerek 32 bitde açmayı sağlayabilirsin ama stabil olmaz çünkü orginal olarak 64 bit çalışmakta.
Bu arada soruyu biraz değiştirmiş gibi olacak ama bende şunu merak ettim. Bir oyun yaptık diyelim yaptığımız oyun sadece 64 bittemi çalışacak 32 bitte sorun çıkarmaz değilmi bu baya kafama takıldı şimdi bu sorudan sonra :D

RecLast' Alıntı:
Evet Jacky nin dediği gibi bir yöntem görmüştüm. Çevirerek 32 bitde açmayı sağlayabilirsin ama stabil olmaz çünkü orginal olarak 64 bit çalışmakta.
Bu arada soruyu biraz değiştirmiş gibi olacak ama bende şunu merak ettim. Bir oyun yaptık diyelim yaptığımız oyun sadece 64 bittemi çalışacak 32 bitte sorun çıkarmaz değilmi bu baya kafama takıldı şimdi bu sorudan sonra :D

Paketlenen uygulamalarda durum tam tersi: normalde paketleme yaptığınızda 32 bit için paketlemeniz tavsiye edilir. 64 bit için paketleme seçeneği de eklendi son sürümlerde fakat bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz(bu sorunların neler olduğunu AnswerHub'da bir yerlerde görmüştüm ama şu anda bulamıyorum.) O yüzden gerçekten ihtiyacınız olmadığı sürece 64 bit için paketleme yaptırmamanız en iyisi.

Jacky' Alıntı:
RecLast' Alıntı:

Paketlenen uygulamalarda durum tam tersi: normalde paketleme yaptığınızda 32 bit için paketlemeniz tavsiye edilir. 64 bit için paketleme seçeneği de eklendi son sürümlerde fakat bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz(bu sorunların neler olduğunu AnswerHub'da bir yerlerde görmüştüm ama şu anda bulamıyorum.) O yüzden gerçekten ihtiyacınız olmadığı sürece 64 bit için paketleme yaptırmamanız en iyisi.

Bende sadece 64 bit var sanırsam 32 bit zaten yok diye biliyorum. Biz nasıl 32 bit oyun yapabilicez ^^