Dostum bu konuda başlık atsan sana kimse tavsiye vermez vermesi imkansız çünkü türkiyede UE4 kültürü sıfır heleki C++ kültürü dahada sıfır  türkiyede gördüğün gibi herkes C# unity tarafına kaçıyor kolay tarafa yani türkçe kaynak fazla ve yüksek seviyeli olduğu için Ue4 çok sıkıntılı türkçe kaynak az ingilizcen çok iyi olması lazım döküman okumam lazım yani diyeceğim iş zor belki programlamayı sevmessin blueprint bakabilirsin zaten bu forumdaki yüzde 80 i blueprint kullanıyor bundan eminim hem sana yardımcı olurlar ancak blueprint ile oyun motorunu anlayabilirsen sana büyük katkısı olur

Udemy üzerinde Önce c++ sonra UE eğitimleri bulabilirsiniz hocam. Ben de bu soruya yanıt ararken Udemy'de çok kaynak buldum. Türkçe'de var. Benim ingilizcem iyi olduğu için ingilizce kaynaklara bakıyorum genel olarak.

utkutez' Alıntı:
İnternet üzerinden nereden tam olarak öğrenebilirim. Blueprint, modelleme vb. 
Hangi kanal veya ders?

Yardımcı olursanız sevinirim. :)

Merhaba utkutez,

Öncelikle şunu söylemem gerekiyor ki her şeyi bilip öğrenemezsin. Blueprintleri programcı yapar. Modelleri 3D Artist yapar. Oyun motorunu genel kullanımı bilmek senin için en iyisi olacaktır. Fakat kendini bir alanda geliştirmeni öneririm mesela oyun sahnelerini tasarlamaktan hoşlanıyorsan Bölüm Tasarımı(Level Designer) veya çizmekten keyif alıyorsan Konsept Artist(Concept Artist) olabilirsin.Yani kısacası bu bir takım işi, kimi uzun forvet olur kimisi oyun kurucu kimisi şütor gard. Yani demek istediğim her şeyi bilemezsin. Bilsen bile bir işe yaramaz. Benim uzun zamandır tecrübem var fakat yine motor üzerinde bilmediğim şeyler var. Hayallerini anlıyorum fakat, en azından bir rol seçip yapacağın işi 2, 3 kişiyle yapman sana daha çok tecrübe katacaktır. 

Bu konuyu aştıktan sonra, kanal ve ders için önerebileceğim Epic Games'in resmi eğitim videoları var. Türkçe kaynakları önermiyorum çünkü bu işi yapmak için İngilizce gerekiyor.
Eğitim serisi olarak faydalı bulduğum kanalları listeliyorum:

Motora giriş için 
Virtus Learning Hub gerçekten faydalı bir kanal. Başlangıç seviyesi için anlatıyor: https://www.youtube.com/user/VirtusEdu
Ha şu düğüm ne iş yarar gibisiden bir kanal Mathew Wadstein: https://www.youtube.com/channel/UCOVfF7PfLbRdVEm0hONTrNQ
Bunun dışında illa Türkçe diyorsan giriş seviyesinde Unreal Engine Türkiye kanalından öğrenebilirsin: https://www.youtube.com/channel/UCJD-LTIxiu-Za_w1VxBMM5Q

Biz her zaman ücretsiz olarak yardım etmeye devam edeceğiz. Sorun olursa takılma ;)

SAyın UE  kullanıcılarrı ben kodlabtan hem c++ hemde ue 4 aldım şidi bir oyun yapıyoruz derken mesela ue4 çalışmayı c++ nasıl akataracagız bir yol bilen ben ufak çaplı bir oyun yaptım nerdeyse adam trene gir komutu verdimek isiyorum adamı ve treni ue4 yaptım mesele w yürüyerek altta trene gir komutu çıksın isiyorum bilen yada referans gösterebilecek

Krasny06' Alıntı:
Dostum bu konuda başlık atsan sana kimse tavsiye vermez vermesi imkansız çünkü türkiyede UE4 kültürü sıfır heleki C++ kültürü dahada sıfır  türkiyede gördüğün gibi herkes C# unity tarafına kaçıyor kolay tarafa yani türkçe kaynak fazla ve yüksek seviyeli olduğu için Ue4 çok sıkıntılı türkçe kaynak az ingilizcen çok iyi olması lazım döküman okumam lazım yani diyeceğim iş zor belki programlamayı sevmessin blueprint bakabilirsin zaten bu forumdaki yüzde 80 i blueprint kullanıyor bundan eminim hem sana yardımcı olurlar ancak blueprint ile oyun motorunu anlayabilirsen sana büyük katkısı olur

lazım döküman okumam lazım yani diyeceğim iş zor belki
üstadım bunu demissiyin bana bir yol göstercenmi ben google çeviriden cevirirm nerde o dökümanlar