Ultimate 35

Yeni üye
2 Mar 2016
11
0
0
(35) İzmir
Unity ile çok haşır neşir oldum hata yıllardır arayüzünü kullanmışımdır kod yazmadım ama kullandım Unreal Engine kaynakları artınca  yönelmek istedim ama bi gram bilgim yok ne yapabilirim ben peki bu oyun motorunu öğrenmek için 

Uğraştığım alanlar

*Blender Karakter ve Obje modelleme 
*Level Dizayn

Çıkardığım Oyunlar GGJ de bu sene 1 tane çıktı onun harici yarım kalan birçok projem oldu

Ultimate 35' Alıntı:
çok teşekürler inceleyeceğim  bütün hepsini

Başlangıç için Jacky ve Phyrexian'ın(aklın yolu bir) belirtmiş olduğu kaynağı mutlaka inceleyin ve el altında tutun.

Tasarım benim alanım değil ama özellikle Unity de bilen tasarımcıların bir çoğunun(bir kısmını gerçekten tanıyorum) UE4'e geçiş aşamasında bol bol Interior Design ile uğraşıp UE4'e adapte olduğunu gözlemledim. Forumda da çok fazla örneğe rastlanabilir.

aradn zaman geçti daha adapte olamadım ama motoru inceleyerek göz aşinalığına sahip oldum  ilerde kavramak için çok yolum var :)

Ultimate 35' Alıntı:
aradn zaman geçti daha adapte olamadım ama motoru inceleyerek göz aşinalığına sahip oldum  ilerde kavramak için çok yolum var :)

Yazıma biraz daha özen gösterin. Üç haftada öğrenilmez bu işler daha vaktiniz var. Sabırla, ısrarla ve en önemlisi severek uğraşmaya devam edin. Programlama için C++ programlama deneyimime rağmen 2 yıldır hala çok iyi öğrenemedim oyun motorunu.

cahitburak' Alıntı:
Ultimate 35' Alıntı:

Yazıma biraz daha özen gösterin. Üç haftada öğrenilmez bu işler daha vaktiniz var. Sabırla, ısrarla ve en önemlisi severek uğraşmaya devam edin. Programlama için C++ programlama deneyimime rağmen 2 yıldır hala çok iyi öğrenemedim oyun motorunu.

aradan  baya zaman  geçti  hocam  ve  bu yazılarıma bakınca  gülüyorum :D

bu arada  unreal  engine ile  eğitimlere devam ediyorum ve bu forumdan bi arkadaşla  proje geliştiriyoruz :)