Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Unreal Engine'i Kullanmaya Yeni Başladım ; Arayüz,Blueprint Mantığı vb. Hakkında Yardıma İhtiyacım var Bu Konudaki Bilgi ve Görüşlerinizi Benimle Paylaşırsanız Sevinirim
Arkadaşlar Unreal Engine'i Kullanmaya Yeni Başladım ; Arayüz,Blueprint Mantığı vb. Hakkında Yardıma İhtiyacım var Bu Konudaki Bilgi ve Görüşlerinizi Benimle Paylaşırsanız Sevinirim
Yani burada ne anlatılabilir bilmiyorum ama şu tavsiyeleri verebilirim.
1. Mümkün olduğunca video izleyerek ve uygulayarak basitten ileri seviyeye doğru kendini geliştirmeye çalış.
2. Unreal engine youtube sayfasındaki tüm videoları izlemeye çalış anlamasanda. Öğretici olanlarını tabi.
3. Eğer ciddi anlamda öğrenmek istiyorsan C++ öğrenmeni tavsiye ederim. Sonuçta blueprint dediğimiz şey C++ ın kolaylaştırılmış hali.
İlk olarak nasıl bir altyapın var? Programlama hakkında neler biliyorsun bunları önce göz önüne al. Algoritma tarzı şeylere falan hakimsen blueprint çok kolay. Biraz hiyerarşiyi öğreniyorsun o kadar. Fakat programlama temelin yoksa önce algoritma nedir, program nedir bu tarz konuları halletmen gerekir diye düşünüyorum.
İlk olarak nasıl bir altyapın var? Programlama hakkında neler biliyorsun bunları önce göz önüne al. Algoritma tarzı şeylere falan hakimsen blueprint çok kolay. Biraz hiyerarşiyi öğreniyorsun o kadar. Fakat programlama temelin yoksa önce algoritma nedir, program nedir bu tarz konuları halletmen gerekir diye düşünüyorum.