Leon

Yeni üye
29 Nis 2017
49
2
0
Belirtilmemiş
Selam arkadaşlar.Bir sorunum var,yardımcı olursanız sevinirim.Bende Unreal engine 1.5 yüklüydü,ancak sistem sürücüsünde değil,Farklı bir sürücüde.Windows format yemek zorunda kaldı.Kısayollar Masaüstündeydi hep gitti.Fakat ana dosyalar duruyor.Bu dosyalar nasıl kullanılır olabilir.Yani indirmeden doğrulama gerekli.Program exe. sini nasıl aktif edebilirim.Tekrar indirmek istemiyorum kota doldu bu ay.Epicgames/launcher/binaries/win64 yolunda Epicgameslauncer var fakat o da " 0xc00007b" hatası veriyor.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.

Leon' Alıntı:
Selam arkadaşlar.Bir sorunum var,yardımcı olursanız sevinirim.Bende Unreal engine 1.5 yüklüydü,ancak sistem sürücüsünde değil,Farklı bir sürücüde.Windows format yemek zorunda kaldı.Kısayollar Masaüstündeydi hep gitti.Fakat ana dosyalar duruyor.Bu dosyalar nasıl kullanılır olabilir.Yani indirmeden doğrulama gerekli.Program exe. sini nasıl aktif edebilirim.Tekrar indirmek istemiyorum kota doldu bu ay.Epicgames/launcher/binaries/win64 yolunda Epicgameslauncer var fakat o da " 0xc00007b" hatası veriyor.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.

Yeniden yükleyeceksiniz, başka çaresi yok.

cahitburak' Alıntı:
Leon' Alıntı:

Yeniden yükleyeceksiniz, başka çaresi yok.

Yeniden yükleme işleminde de Epic games çalışmıyor.Depend i n gösterdiği hata şu;

Error: At least one module has an unresolved import due to a missing export function in an implicitly dependent module.
Error: Modules with different CPU types were found.
Error: A circular dependency was detected.
Warning: At least one module has an unresolved import due to a missing export function in a delay-load dependent module.

Bazı modüller 32bit bazıları 64 de görünüyor .Ne olaki?