Ali dostum yi
Dostum kusura bakma ama bazı şeylere çok bodozlama dalıyorsun, adamlar state of unreal da visual mcp usage örnekleri verdi ama verse ile alakalı birşey göstermediler farkındaysan, Tim Sweeney'in UE6 ile alakalı önceki konuşmalarını dinleyin bence, adamlar sıfırdan bir dil ürettiler, multi-thread kuralları farklı, networking iris üzerine kurulu ve hiçbir dile benzemiyor, java desen "var" entry harici benzemiyor, c++ ile alakası yok, python ile uzaktan yakından alakası yok, konuşmalarda açıkça belirtildi herşey hala geliştirme aşamasında yani dil hala evriliyor, şu an yapabileceğiniz en iyi yaklaşım "testing testing testing" dendi. UE6 git repo daha yeni eklendi ve verse desteği yok, anlayacağın AI' lar documentation da yazandan farklı birşey bilmiyorlar ki doc dosyaları bile geçici, test edenler AI lar sadece halüsinasyon görüyor, saçma sapan kod yazıyorlar diyor Verse ile. Zaten geliştirmenin tamamlanma süreci için 2029 işaret edildi. Anlayacağınız taşlar yerine oturana kadar ki bu ortalama 2027 sonları olur, AI a bol keseden yalan yanlış kod için token harcamaktan başka birşey elde edemezsiniz. Bu geçiş sürecinde ue5 e saplanıp kalmak veya sapan ile kuş avlamak istemiyorsanız bence dili ufaktan öğrenmeye başlasanız iyi ederseniz, ben 2028 gibi beklediğim için acele etmemiştim, ancak önümüzde 6-7 aylık bir süreç kaldı, anlayacağınız günde 1 saat ayırıp öğrenmeye başlamak en akıllıca hareket olur şu anda. Hepinize tavsiyem bu yönderdir, konuyla alakalı başka birşey söylemeyeceğim açıkçası. Bu noktadan sonrası herkesin kendi tercihi.