Tr07Emre

Yeni üye
27 Nis 2025
4
0
1
Selamlar. Bir korku oyunu yapıyordum. Oyun daha tamamlanmadı ama ben bir test yapmak istediğim için oyunu dışarı aktarmaya çalıştım. Motoru 10-15 defa tamir ettim. Herhangi bir Türkçe karakter kullanmadım. Blueprintler de de sorun yok. Ama yine de böyle bir sorun alıyorum.
UATHelper: Packaging (Windows): ------ Building 4 action(s) started ------
UATHelper: Packaging (Windows): [1/4] Compile [x64] SharedPCH.Core.Project.ValApi.Cpp20.cpp
UATHelper: Packaging (Windows): E:\UE_5.4\Engine\Source\Runtime\Core\Public\Experimental\ConcurrentLinearAllocator.h(31): error C4668: '__has_feature' �ni�lemci makrosu olarak tan�mlanmam��, '#if/#elif' i�in '0' ile de�i�tiriliyor
UATHelper: Packaging (Windows): E:\UE_5.4\Engine\Source\Runtime\Core\Public\Experimental\ConcurrentLinearAllocator.h(31): error C4067: �n i�lemci y�nergesinden sonra beklenmeyen belirte�ler var - sat�r sonu bekleniyordu
UATHelper: Packaging (Windows): Total time in Parallel executor: 3.89 seconds
UATHelper: Packaging (Windows): Total execution time: 5.28 seconds
UATHelper: Packaging (Windows): Took 5,40s to run dotnet.exe, ExitCode=6
UATHelper: Packaging (Windows): UnrealBuildTool failed. See log for more details. (C:\Users\Gaming\AppData\Roaming\Unreal Engine\AutomationTool\Logs\E+UE_5.4\UBA-SonDurum-Win64-Development.txt)
UATHelper: Packaging (Windows): AutomationTool executed for 0h 0m 7s
UATHelper: Packaging (Windows): AutomationTool exiting with ExitCode=6 (6)
UATHelper: Packaging (Windows): BUILD FAILED
PackagingResults: Error: Unknown Error
Oyunu blueprint ile yapıyorum. Daha hiç C++ kullanmadım. Daha önce internetten araştırınca New C++ yapıp oluştur diyorlardı. Bu şekilde 2 tane projem çöp oldu. Çok şükür haritaları başka projede yapıp sadece aktarıyordum. Bu hatayı nasıl düzeltebilirim?

Selamlar. Bir korku oyunu yapıyordum. Oyun daha tamamlanmadı ama ben bir test yapmak istediğim için oyunu dışarı aktarmaya çalıştım. Motoru 10-15 defa tamir ettim. Herhangi bir Türkçe karakter kullanmadım. Blueprintler de de sorun yok. Ama yine de böyle bir sorun alıyorum.
UATHelper: Packaging (Windows): ------ Building 4 action(s) started ------
UATHelper: Packaging (Windows): [1/4] Compile [x64] SharedPCH.Core.Project.ValApi.Cpp20.cpp
UATHelper: Packaging (Windows): E:\UE_5.4\Engine\Source\Runtime\Core\Public\Experimental\ConcurrentLinearAllocator.h(31): error C4668: '__has_feature' �ni�lemci makrosu olarak tan�mlanmam��, '#if/#elif' i�in '0' ile de�i�tiriliyor
UATHelper: Packaging (Windows): E:\UE_5.4\Engine\Source\Runtime\Core\Public\Experimental\ConcurrentLinearAllocator.h(31): error C4067: �n i�lemci y�nergesinden sonra beklenmeyen belirte�ler var - sat�r sonu bekleniyordu
UATHelper: Packaging (Windows): Total time in Parallel executor: 3.89 seconds
UATHelper: Packaging (Windows): Total execution time: 5.28 seconds
UATHelper: Packaging (Windows): Took 5,40s to run dotnet.exe, ExitCode=6
UATHelper: Packaging (Windows): UnrealBuildTool failed. See log for more details. (C:\Users\Gaming\AppData\Roaming\Unreal Engine\AutomationTool\Logs\E+UE_5.4\UBA-SonDurum-Win64-Development.txt)
UATHelper: Packaging (Windows): AutomationTool executed for 0h 0m 7s
UATHelper: Packaging (Windows): AutomationTool exiting with ExitCode=6 (6)
UATHelper: Packaging (Windows): BUILD FAILED
PackagingResults: Error: Unknown Error
Oyunu blueprint ile yapıyorum. Daha hiç C++ kullanmadım. Daha önce internetten araştırınca New C++ yapıp oluştur diyorlardı. Bu şekilde 2 tane projem çöp oldu. Çok şükür haritaları başka projede yapıp sadece aktarıyordum. Bu hatayı nasıl düzeltebilirim?
C++ hatası var projende. C++ işine girişme hiç.

• Beğen
Tepkiler: Tr07Emre
https://dev.epicgames.com/documenta...ects-in-unreal-engine?application_version=5.4

5.5 için olan sayfayı kaldırmışlar sebebini bilmiyorum, o sayfada açıkça yazıyordu. Bak burada da tartışmışız daha önce, https://unrealengineturkiye.com/threads/unreal-engine-source-build-sorunu-c4756.5863/#post-27105

MSVC versiyonunu düzeltmen lazım.
Birşey soracağım. Ben Visual Studio 2022 Enterprise kullanıyormuşum. Bunu comunity yapmam mı gerekli. Attığınız linkteki kişi community kullanıyordu.

Birşey soracağım. Ben Visual Studio 2022 Enterprise kullanıyormuşum. Bunu comunity yapmam mı gerekli. Attığınız linkteki kişi community kullanıyordu.
Hayır Visual Studio Installere gir Orada Individual Component bölümü var oradan güncel bir MSVC ve Toolchain kurun.

• Beğen
Tepkiler: Tr07Emre
Çözüm