birinci resim c++ sınıfı ilk oluşturduğumda dosyaların doğru şekilde göründüğü resim , ikinci resim editörü kapatıp tekrar açtıktan sonra dosyalar ve dosya konumlarının kaybolmuş halini gösteriyor ama dosya konumunda dosyalar doğru bir şekilde görünüyor.Böyle bir şey hiç duymadım. İkinci resimde diğerlerinden farklı bir klasörü göstermişsin. Niye anlamadım.
Eğer oluşturduğun dosyalar halen windows explorer da olmaları gereken yerde duruyorlarsa mavi UProject dosyana sağ tıklayıp "Generate Visual Studio Project Files" seçeneğini deneybilirsin.
Bu arada sorun sadece Content Browser da gözükmemesi ise ve BP oluştururken base class olarak listeleniyorsa sıkıntı yok demektir. Benim hiç content browser da C++ class aradığım olmadı. Eğer sorun devam ediyorsa bence Virus tarama programın SLN dosyanı bozuyor ya da (eğer dosyaların yerlerinden tamamen siliniyorsa) yaptığın dosyaları karantina ya falan kaldırıyor olabilir.
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.O public klasöründen olabilir belki. Public kelimesini path da kullanmadan bir dene
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.