Black_Rain

Cezalı Üye
22 Kas 2015
21
-8
0
(1) Adana
MESELA TELEVİZYON ELŞEDİM İÇERİSİNE NASIL BİR VİDEO EKLİYECEĞİM VE NASIL İNTERNETTEN BULDUĞUM BİR OBJEYİ ANİMASYONA ÇEVİREBİLİRİM!

Thunderbolt' Alıntı:
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

tamam da bu hazır yapmış göster miyorki veya nasıl internetten bir araba ekledim diyelim nasıl onu hareket ettirim yada bildiğin unreal engine 4 içiin bana araba modu verirmisin acaba

Youtube'da UE4'e araba eklemek ile ilgili videolar var. İndirdiğin 4 teker arabayı nasıl hareket ettireceğini anlatan video da var. Ben izledim faydasını gördüm.

TV ye video eklemek ile ilgili forumda daha önce bi konu açılmıştı sanırım . Biraz ararsan bulursun. Kolay gelsin.

SumukluSapik' Alıntı:
Youtube'da UE4'e araba eklemek ile ilgili videolar var. İndirdiğin 4 teker arabayı nasıl hareket ettireceğini anlatan video da var. Ben izledim faydasını gördüm.

TV ye video eklemek ile ilgili forumda daha önce bi konu açılmıştı sanırım . Biraz ararsan bulursun. Kolay gelsin.

biliyorum televizyonu halletim ama third person araba eklemek istiyorum lakin 3d max gibi programlardan pek anlamam hazır da sanırım uyumsuz eğer sizde var ise özelden araba linkini atar mısınız?