Harika görünüyor. Artık ev, apartman tarzı çalışmalar yerine daha farklı tarzda(Sci-Fi, Medieval, Nature vb.) çalışmalar yapılsa forum adına güzel olabilir.

Saol kardeşim.
Ben modeli dışarı aktaracam fakat visual sutudio istiyordu elimde olan 2013 visual kurdum fakat hala yükle diye hata geliyor ne yapmalıyım ?

colosuss' Alıntı:
Saol kardeşim.
Ben modeli dışarı aktaracam fakat visual sutudio istiyordu elimde olan 2013 visual kurdum fakat hala yükle diye hata geliyor ne yapmalıyım ?

Bu modeli Unreal Engine 4'ten mi dışarı aktaracaksın? Yoksa başka yerden UE4 içine mi aktaracaksın? Bu işlemler için Visual Studio istemiyor ki! Yanlışın var :(

ululemr' Alıntı:
colosuss' Alıntı:
Saol kardeşim.

Bu modeli Unreal Engine 4'ten mi dışarı aktaracaksın? Yoksa başka yerden UE4 içine mi aktaracaksın? Bu işlemler için Visual Studio istemiyor ki! Yanlışın var :(

bu çizimi windows formatında oyun olarak dışarı cıkramak istiyorum aktarırken visual sududio 2013 istiyor yükledim yine istiyor
32 ve 64 bit seceekleri var ikisinide seçtim yine aynı hata hm5 olrak çıkrdım crome ile acarım diye oda olmadı.

colosuss' Alıntı:
ululemr' Alıntı:

bu çizimi windows formatında oyun olarak dışarı cıkramak istiyorum aktarırken visual sududio 2013 istiyor yükledim yine istiyor
32 ve 64 bit seceekleri var ikisinide seçtim yine aynı hata hm5 olrak çıkrdım crome ile acarım diye oda olmadı.

Ha yani sen oyunu paketlemeyi diyorsun? Arkadaşım düzgün yazıp söylesene madem.
(Ayrıca bak yazılarında bir sürü yazım ve imlâ hataları dolu, lütfen Türkçeyi düzgün kullan.)

Unreal Engine'in döküman sitesine bakmanı tavsiye ederim: Packaging Projects

colosuss' Alıntı:

Projeye herhangi bir plugin yükleyip kullandınız mı?

Doğrudur bir klavye aldım bi türlü alışamadım oluyor hatalar kura bakma.
Aynen paketlemek istiyorum resimdeki hata çıkıyor verdiğiniz linke baktım ama çözüm bulamadım
dkLPyL.png

substance eklentisi vardı ama eklentiyi kullanmadım

Jacky' Alıntı:
colosuss' Alıntı:

Projeye herhangi bir plugin yükleyip kullandınız mı?

Allah razı olsun kardeşim plugini iptal ettim çalıştı.

Çok güzel olmuş elinize sağlık.

Yalnız bir sorum var, aynı bunun gibi youtube da da videolar izliyorum çok gerçekçiler e peki neden oyunlarda böyle gerçekçi deği en basitinden gta da bile evin içi bu kadar gerçekçi durmuyor.

yani oyun yapımcıları bilerek mi böyle yapıyor acaba ?

dvl' Alıntı:
Çok güzel olmuş elinize sağlık.

Yalnız bir sorum var, aynı bunun gibi youtube da da videolar izliyorum çok gerçekçiler e peki neden oyunlarda böyle gerçekçi deği en basitinden gta da bile evin içi bu kadar gerçekçi durmuyor.

yani oyun yapımcıları bilerek mi böyle yapıyor acaba ?

senin burda gördüğün sadece bir oda gta kocaman dünya öle bişey olursa hem sistem gereksinimi çok artar hemde boyut acayip büyür

oyun motoru farkı da var. ışık geçişlerinin en düzgün ayarlayan oyun motoru ue4 gördüğüm kadarıyla zaten ue4 ile yapılan oyunlarn çoğunda farlı bir görsel oluyor ışık daha tatlı oluyor.Bunun dezavantajı da var boyut büyümesi ve daha fazla işlem gücü istemesi var oyun yapımcıları bundan dolayı biraz daha düşük performanslarla da çalışa bilen oyun motorları kullanıyorlar.

usen' Alıntı:
Bu çalışmayı veya herhangi bir çalışmayı html olarak bir host'a yükleyip tarayıcı üzerinden çalıştırabilme imkanımız varmı arkadaşlar ?

Ben cevap veriyim hocam size html olarak yükleyemessiniz 3D Sanal tur yapmak istiyorsunuz sanırım ama onlar fotoğraf ve lensler sayesinde yapılıyor program ile 360 derece paranomik fotoğrafları birleştiren herhangibi bir programla ama bence unreal bunu sağlıyor yani şöyle o lensin yaptıklarını projeden fotoğraflar çekilip güzel screenshootlar alınıp yapılabilir yada unityde yapılabilir ama polygon sayılarını çok düşük tutmak gerekicek bu kalite yakalanırmı bilemicem