Bak buradaki yönergeleri izlersen araba ekleyebilirsin. Eğer bu model yerine gerçek bir araba modeli import'layıp, bu videodaki işlemleri import'ladığın modele uygularsan, sürülebilen bir araba yapabilirsin :)

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Devam dersleri için >buraya< tıklayabilirsin.

Bir not ekleyim ben de. Ben uğraştım siz de uğraşmayın diye söylüyorum. 4 tekerlekten daha fazla yada daha az tekerleği olan bir araç eklemeye çalışıyorsanız, bu yöntem ile işe yaramaz.

Düzenleme: Yani işe yarar ama 4 tekerleği tekerlek işlevsel olarak kullanabilirsiniz. Fazlası modelin bir parçası gibi kalır. 4'den fazla tekerleği yapılandırırsanız araç hareket etmez.

Edit: Böylesi daha anlaşılır sanırım.

cahitburak' Alıntı:
Bir not ekleyim ben de. Ben uğraştım siz de uğraşmayın diye söylüyorum. 4 tekerlekten daha fazla yada daha az tekerleği olan bir araç eklemeye çalışıyorsanız, bu yöntem ile işe yaramaz.

Düzenleme: Yani işe yarar ama 4 tekerleği tekerlek olarak kullanabilirsiniz. Fazlası modelin bir parçası gibi kalır. 4'den fazla tekerleği yapılandırırsanız araç hareket etmez.

Hiçbir şey anlamadım demek istediğinden :(

ululemr' Alıntı:
cahitburak' Alıntı:

Düzenleme: Yani işe yarar ama 4 tekerleği tekerlek olarak kullanabilirsiniz. Fazlası modelin bir parçası gibi kalır. 4'den fazla tekerleği yapılandırırsanız araç hareket etmez.

Hiçbir şey anlamadım demek istediğinden :(

Yani motor, bisiklet veya tır yapmak zor.

Black_Rain' Alıntı:
Araba Video Olmadı :(

Biraz daha açıklayıcı şekilde yazın sorununuzu. Nerede ne olmadı, hata aldıysanız ne gibi hatalar aldınız, kurduğunuz düzenin görüntülerini de yükleyin lütfen. Biz de müneccim değiliz burda malesef. Keşke olsak ama, yok işte...

Black_Rain' Alıntı:
bilmiyorum teamwiever versem yaparmısın

bilmiyorum teamwiever versem yaparmısın
________________________________________________________________________________

Arabnın Sket Açılmıyor yapamadım yani hiçbirini

Videodaki işlemlerin aynısını yaptığına emin misin?

Eklediğin aracı önce riglemen lazım yoksa çalışmaz.İnternetten bulduğun araçların genelinde rig olmaz kendin yapmak zorundasın