Arkadaşlar merhaba tekrar ben FİRST PERSON tf3dm araba ekleyip nasıl kullanabilirim yardım edermisiniz?
cahitburak' Alıntı:Bir not ekleyim ben de. Ben uğraştım siz de uğraşmayın diye söylüyorum. 4 tekerlekten daha fazla yada daha az tekerleği olan bir araç eklemeye çalışıyorsanız, bu yöntem ile işe yaramaz.
Düzenleme: Yani işe yarar ama 4 tekerleği tekerlek olarak kullanabilirsiniz. Fazlası modelin bir parçası gibi kalır. 4'den fazla tekerleği yapılandırırsanız araç hareket etmez.
ululemr' Alıntı:cahitburak' Alıntı:Bir not ekleyim ben de. Ben uğraştım siz de uğraşmayın diye söylüyorum. 4 tekerlekten daha fazla yada daha az tekerleği olan bir araç eklemeye çalışıyorsanız, bu yöntem ile işe yaramaz.
Düzenleme: Yani işe yarar ama 4 tekerleği tekerlek olarak kullanabilirsiniz. Fazlası modelin bir parçası gibi kalır. 4'den fazla tekerleği yapılandırırsanız araç hareket etmez.
Hiçbir şey anlamadım demek istediğinden![]()
Black_Rain' Alıntı:Araba Video Olmadı![]()
ululemr' Alıntı:Hiçbir şey anlamadım demek istediğinden![]()
Aynen.Jacky' Alıntı:Yani motor, bisiklet veya tır yapmak zor.
Black_Rain' Alıntı:Araba Video Olmadı![]()
Black_Rain' Alıntı:bilmiyorum teamwiever versem yaparmısın
bilmiyorum teamwiever versem yaparmısın
________________________________________________________________________________
Arabnın Sket Açılmıyor yapamadım yani hiçbirini
TornadoTT' Alıntı:Eklediğin aracı önce riglemen lazım yoksa çalışmaz.İnternetten bulduğun araçların genelinde rig olmaz kendin yapmak zorundasın
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.