Güray

Yeni üye
29 Tem 2017
17
1
0
(41) Kocaeli
Ben normalde Unity kullanıcısıydım. Daha sonra niye UnReal a geçmiyeyim dedim ve geçtim. Ama bana çok zor ve karmaşık geldi. Ne, nereden ve niye gelecek hiç anlamadım neredeyse. Bi başlangıç önerisi yapabilir misiniz?. İyi forumlar.

Forumun youtube kanalı var başlangıcı ordan yapabilirsin.Youtube'da unreal engine Türkiye diye aratırsanız kanal çıkar.Mobil olduğum için link atamıyorum

Güray' Alıntı:
Ben normalde Unity kullanıcısıydım. Daha sonra niye UnReal a geçmiyeyim dedim ve geçtim. Ama bana çok zor ve karmaşık geldi. Ne, nereden ve niye gelecek hiç anlamadım neredeyse. Bi başlangıç önerisi yapabilir misiniz?. İyi forumlar.

Unreal Engine tam olarak bir oyun motoru bileşenlerini sunduğu için oyun motoru ile birlikte içerisinde gelişmiş animasyon teknikleri, yüksek kaliteli grafik sıvama ve ses motoru da içeren bir yazılımdır. Unity motoru daha çok geliştiricilerin "hobi" olarak kullandığı, özellikle mobil oyun platformu için geliştirilmiş, kullanımı kolay ve anlaşılması kolay bir motordur. Unreal Engine kullanacaksanız bu sektörde ciddi bir şekilde çalışmayı ve yapacağınız hobi olarak nitelendirilen işlerden ziyade sektörün gerektirdiği prensipleri uygulamak adına daha ciddi bir adım atmalısınız. Anlamak açısından belirli zorluğu yok, sadece daha fazla zaman ayrımalısınız sonuçta Unreal Engine'nin derinliklerine indiğinizde işlerin ne kadar tekniksel ve kolay bir açıdan geliştiricilerin planını hızlandırmak için tekrardan dünyaya sunulduğunu anlayacaksınız.

Epic Games geliştiricileri tarafından hazırlanmış Unity -> Unreal gelenler için dokümantasyonlara bakabilirsiniz:  https://docs.unrealengine.com/latest/INT/GettingStarted/FromUnity/

Bunun dışında arama motorları üzerinden araştırma yapabilirsiniz. Anlamak konusunda şüpheniz olmasın, sadece gerçekçi bir oyun motoruyla çalışmak sizin işlerinizi daha kaliteli bir hale getirecektir.