ululemr

Yeni üye
6 Mar 2015
201
23
0
36
(34) İstanbul Avrupa
fb.me
Merhaba arkadaşlar,

Projem için çok işe yarayacak bir UE4 plugin buldum fakat bu plugin sayfasında:

"Rebuild your C++ project. The new plugin will be compiled too!"

yazıyor! Diyeceğim şu ki;

Launcher üzerinden indirdiğimiz herhangi bir UE4 sürümünü, yeniden nasıl "rebuild" edebiliriz?

Mesela Epic Games'in GitHub üzerinden de yayınladığı UE4 sürümlerini "rebuild" etmek mümkün. Ama Launcher üzerinden indirdiğimiz sürümlerde "Setup.bat", "GenerateProjectFiles.bat" ve "UE4.sln" dosyaları yok! Bu yüzden, Launcher sürümlerinin nasıl "rebuild" edildiğini bilmiyorum!

Yardımcı olursanız sevinirim :(

ululemr' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,

Projem için çok işe yarayacak bir UE4 plugin buldum fakat bu plugin sayfasında:

"Rebuild your C++ project. The new plugin will be compiled too!"

yazıyor! Diyeceğim şu ki;

Launcher üzerinden indirdiğimiz herhangi bir UE4 sürümünü, yeniden nasıl "rebuild" edebiliriz?

Mesela Epic Games'in GitHub üzerinden de yayınladığı UE4 sürümlerini "rebuild" etmek mümkün. Ama Launcher üzerinden indirdiğimiz sürümlerde "Setup.bat", "GenerateProjectFiles.bat" ve "UE4.sln" dosyaları yok! Bu yüzden, Launcher sürümlerinin nasıl "rebuild" edildiğini bilmiyorum!

Yardımcı olursanız sevinirim :(

Şu adımları uygulayın:

1- UE4 Kapat
2- Eklentideki Intermediate" ve"Binaries" klasörlerini silin (eğer varsa)
3- UE projenizin bulunduğu klasöre sağ tıklayın ve Generate Visual Studio Projects deyin 
4- Projenizin bulunduğu klasörden projenize sağ tıklayın ve gelen kutucuğu onaylayın.

Vay be! Peki bu işlemi Blueprint ile oluşturulmuş projemde de yapabilir miyim? Projemi hem BP hem de C++ olarak çalıştırabilir miyim? Çünkü bu eklenti C++ ile oluşturulmuş bir projede çalışıyormuş! :(

Yani hem C++ kodlama, hem de Blueprint eklemeleri yapabilirim öyle mi? Süpermiş! :idea:

Çok teşekkür ederim gerçekten, o zaman projemi hemen C++ türüne çevirip çalışmaya devam edeyim :rolleyes: :shy: