AliAydogdu

Yeni üye
13 Eyl 2017
2
0
0
(34) İstanbul Avrupa
Arkadaşlar merhaba.Ben UE Marketplace de modellerimi satmak istiyorum.Ancak bununla ilgili ne bir video ne de bir yazi bulabildim sadece UE nin submission guidelines dye bir yazısı var fakat o da nasil yapilcagini anlatmiyor. Bu konuyu kapsayan bir video yada yazi vara paylasabilirmisiniz.

1) Linke gidin. https://publish.unrealengine.com/v2/welcome
2) Linke girdikten sonra projenizi göndermeniz için seller profilinizi oluşturun.(Seller profilinizi oluşturmadan herhangi bir proje gönderemezsiniz.)
3) Projenizi gönderdikten sonra Unreal Engine Marketplace yetkilileri üzerinde inceleme yapıyor.
4) İnceleme sonucunda Unreal Engine mail adresinize kabul ettik/kabul etmedik tarzında mail gönderiyor.

Unity'nin marketi hakkında pek bir fikrim yok.İlk aşama olarak modellerinizi açıklamayla, görsellerle, gerekirse videoyla tanıtıyorsunuz.Modelleriniz kaliteli ve tanıtımınızı düzgün yaparsanız eğer modellerinizi sizden istiyorlar.

Not : Unreal Engine'nin marketplace tasarımı değişmiş.Proje gönderme sisteminin değişip değişmediği hakkında pek bir fikrim yok.Bu yüzden Güncel olarak neler istediklerini bende bilmiyorum.Burada anlattığım eski sistem.Ama yinede aynı şeyleri isteyeceğini düşünüyorum.