darkwars

Yeni üye
20 Ağu 2022
6
0
0
(34) İstanbul Avrupa
Oyunumun %90 ı bitti. %10 luk kısım bir türlü bitmedi çünkü biraz işler karışıyor orada. Biraz kod lazım sanırım. Ve ben beceremedim. Neyle ilgili dersen; mikrofona konuşucaz ve sesimiz oyunda çıkacak. Bana yardım edecek birini arıyorum bu konuda. Ücretli yapmak istedim bu işi ilgilenen var mı? Varsa özelden yazabilir. Daha detaylı anlatırım.

Bu arada ücret muhabbetini sitede söz etmek yasaksa silicem konuyu. Banlamayın lütfen.

2 dakika aldı yapmam , biraz karışık sistem ama mantığını anlatırsam anlarsın. Sesleri content dosyasına da kaydedebiliyoruz ve istediğimiz zaman çağırıp oynatıyoruz. Ayrıca istersek mikrofona konuşurken kendi sesimizi de duyabiliyoruz o an.

Yeni video çektim uzun uğraşlar sonucu Save sistemi de var içinde yani oyun kapanıp açılsa bile kayıtları getirebiliyor :

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

İnceleyin istediğim sesi tuşla açabiliyorum. İndex değerini artırıyorum ve istediğim tüm kayıttaki sesler açılıyor.Oyununda 1.karakter konuşacaksa indexten istediğin sesi çağırabilirsin 2.kedi konuşacaksa ona da indexten istediğini atayabilirsin mesela.