Bir şunu dene istersen :

4f475075b6ff7f2884cd3c28a59cb59b.png

qukla' Alıntı:
Sanırım level' de nerede tuşa basarsan bas kapı açılıyor değil mi?

Daha önce bir mesajında attığım bir gate node vardı .

http://www.unrealengineturkiye.com/2-event-kullanma-konusu.html

Bu linkte de var,

Benim bir çok yerde hayatımı kurtardı : )

Bir dene istersen

Gate metodu bool değeri ile ayarlamaktan daha performanslı çalışıyor mu?

ya da çalışıyormu ? :huh:

En son bir denemiştim ama çalışmamıştı,sonra sorunu çözdüm ama bir daha denemedim :D

Benim de kapı açmayla ilgili bir sorum olacak. Nette olan videoları izledim ve hepsini deniyorum. Nerede atlama yaptığımı bulamıyorum ancak kapı açmak için tuşa bastığımda önce kapı aniden açılıyor (animasyonsuz olarak) ve hemen ardından animasyonlu şekilde kapanıyor. Sonrasında ise normal şekilde animasyonlu olarak açılıp kapanmaya devam ediyor yani normal şekilde çalışıyor. Sadece kapının önüne "ilk defa" gelip açmak tuşuna basınca yapıyor bu hareketi aniden açılma ve animasyonla kapanma işlemini yapıyor. Sorun ne olabilir.

poXoaa.jpg

kgGgaD.jpg

wentor' Alıntı:
Benim de kapı açmayla ilgili bir sorum olacak. Nette olan videoları izledim ve hepsini deniyorum. Nerede atlama yaptığımı bulamıyorum ancak kapı açmak için tuşa bastığımda önce kapı aniden açılıyor (animasyonsuz olarak) ve hemen ardından animasyonlu şekilde kapanıyor. Sonrasında ise normal şekilde animasyonlu olarak açılıp kapanmaya devam ediyor yani normal şekilde çalışıyor. Sadece kapının önüne "ilk defa" gelip açmak tuşuna basınca yapıyor bu hareketi aniden açılma ve animasyonla kapanma işlemini yapıyor. Sorun ne olabilir.

poXoaa.jpg

kgGgaD.jpg

Dostum Olay Şurada Sen DoorRot da 5 sn lik bir fonksiyon yapıyosun fakat 1 sn lik işlem yaptırıyosun bundan kaynaklanmakta. Benim Tavsiyem Kapı Olaylarında Legent 2 Kullanmak ve Time : 0 iken Value :0 // Time : 2 iken Value : 95 ihtiyaca göre 115 derece yapabilirsiniz ama menteşeli kapı sistemleri genelde max : 115 derece açılır.