Leralonde

Yeni üye
16 Tem 2015
204
1
0
(61) Trabzon
Trigger yardımıyla actor spawnlıyorum.Triggerı aktif ettikten sonra integer değerim 1 olduğunda actorün spawnlanmasını istiyorum.Fakat EventActorBeginOverlap - cast to karakter -get saniye (= 1) --> spawn actor yaptığımda saniyenin 1 olduğu zamanlarda trigger aktif oluyor.Saniye(=1) node unu nerede kullanmalıyım ?

Genel bir uyarı olarak sorduğunuz soru uzun olmadığı için anlaşılabiliyor fakat yine de "'saniye' adlı 'integer' bir değişkenim var" şeklinde daha açık belirtirseniz daha kolay anlaşılırsınız.

Doğrudan OnComponentBeginOverlap'de saniye değerinizin 1 olup olmadığını kontrol edin. Doğruysa aktörünüzü Spawn edin. Yada birşeyleri yanlış anladım ben.

Mantığını yanlış düşünmüşüm.Resimde gösterdiğim gibi bir tane sayacım var ve ben triggera girdiğimde bu sayacın aktif olmasını ve saniye değeri sıfırlandığında da spawnlanma işleminin gerçekleşmesini istiyorum.

Sayac nodeları ana karakterimin içinde , ve triggerda başka bir aktöre bağlı(open lvl blueprintte değil)

Karakterin triggera değip değmemesiyle ilgili kontrolü ve saniyenin sıfırlandığı zamanda spawnlanma işlemini kafamda canlandıramadım.

Triggera girdiğimde sayaç başlıyor fakat event tick i triggerın bağlı olduğu aktörün içinde çalıştıramıyorum , event tick i ana karaktere koyduğumdaysa sayaç çalışıyor

Ekli dosyalar

• karaktersaniye.png
    karaktersaniye.png
    72.1 KB · Görüntüleme: 4