Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sada
triggerın ilk tetiklenişinde değil ikinci tetiklenişte çalışmasını istiyorum fakat ne kadar uğraşırsam uğraşayım yapamıyorum bir çok şey denedim ama oluşturamadım kesin çözüm nedir?
Ekli dosyayı görüntüle 535sadaEkli dosyayı görüntüle 536
triggerın ilk tetiklenişinde değil ikinci tetiklenişte çalışmasını istiyorum fakat ne kadar uğraşırsam uğraşayım yapamıyorum bir çok şey denedim ama oluşturamadım kesin çözüm nedir?
Komple yanlış yapmışsın. Levelin içine bir adet TriggerBox yerleştir. Sonra Level Blueprinte giriş yap. Bir Integer değerli Variable ekle. Değeri 0 olsun.
TriggerBoxtan geçtiğinde o değeri 1 arttır. Fakat öncesinde kontrol etmen lazım. Integer olan o Variable değeri = 1 ise asıl olayın gerçekleşecek. Değilse ise bir şey olmayacak. Boolean değer de yapabilirsin. İlk geçtiğinde True olur. Sonrasında kontrol edersin. Eğer True ise olay gerçekleşir. Yani bu geri döndüğünde olacak anlamına geliyor. Araya Delay koyabilirsin. Mesela 3 saniye sonra True olsun gibi. Ya da Başka bir TriggerBox koyup ilkinin değerini True yaptırabilirsin. Böylelikle karmaşıklık olmaz. Çünkü adam tam girmedi geri çıktı sonra girdi diyelim bu sefer bozar işlemi. Ama ileriye bir TriggerBox daha koyarsan en azından girdiğinden haberdar olursun ve böylece ilk TriggerBoxu True edersin. Hemen aktif olanı da Destroy edersin. Böylece geri döndüğünde bir jumpscare vs ne yapmak istersen yapabilirsin. Oluru budur.