Ben bi triggger boxa mesela 5 kez girip çıktıktan sonra işleme devam etmesini istiyorum nasıl yapabilirim?
tranduil09' Alıntı:Ben bi triggger boxa mesela 5 kez girip çıktıktan sonra işleme devam etmesini istiyorum nasıl yapabilirim?
SoloWarrior' Alıntı:İnteger değişkenin yeşilimsi pin çıkışından (başka çıkışı yok zaten) bir çubuk çek ve açılan node arama yerine equal yaz,çıkan nodeyi koy.
Gelen node'de 2 tane integer girişi olacak,a girişine değişkeni bağlayın.B girişine ise siz kaçıncı girişte olmasını istyorsanız o sayıyı girin.
Equal node sinin çıkışındaki bool pinini sürükleyin ve açılan menüde if diye aratın,karşınıza branch çıkar.O nodeyi yerleştirin.
Gerisi size kalmış.
Equal eşitliği kontrol eder,eğer eşitse bool çıkışına true 0,eşit değilse false verir.
SoloWarrior' Alıntı:Farketmemişim
Mobil internetim yenilenmediği için forum resimlerini kapalı tutuyorum.
700m turkcell bayisine yürüyemem
O kodun çalışması gerek,ama taö 5 kez girildiğinde çalışır.
İntegerin çıkışını çekin,node arama kısmına >= yazın,çılan node ile deneyin birde.
Yine olmaz ise her girişte sayıyı kontrol için print nodesi ekleyin,text kısmına ise;
İnteger değişkeninizden çektiğiniz çubukatan açılan arama yerine tostring yazın.
Açılan nodenin integer girişine sizin değeri koyun,çıkışındaki string pinini print nodesinin string girişine bağlayın.
tranduil09' Alıntı:SoloWarrior' Alıntı:Farketmemişim
Mobil internetim yenilenmediği için forum resimlerini kapalı tutuyorum.
700m turkcell bayisine yürüyemem
O kodun çalışması gerek,ama taö 5 kez girildiğinde çalışır.
İntegerin çıkışını çekin,node arama kısmına >= yazın,çılan node ile deneyin birde.
Yine olmaz ise her girişte sayıyı kontrol için print nodesi ekleyin,text kısmına ise;
İnteger değişkeninizden çektiğiniz çubukatan açılan arama yerine tostring yazın.
Açılan nodenin integer girişine sizin değeri koyun,çıkışındaki string pinini print nodesinin string girişine bağlayın.
baktım printstringle ekliyor bir ancak her seferinde 0 lıyor yani her seferinde 1 yazıyor printstring ancak 0 lama adına bişey yazmadım
cahitburak' Alıntı:Her şey doğru gözüküyor. Set ile Branch arasında Girilme Sayısı ekrana yazdırıp dener misiniz(Print String ile)?
Edit: Bunu yapmışsınız zaten. Düzeltiyorum... Graf sonunda (sağ tarafta) yanlışlık bir şey yapmış olabilir misiniz? O tarafları göremiyoruz.
tranduil09' Alıntı:yanlışlık yok biçok şey denedim event begin playe bağladım integer + 1 i set integer a yani onu da printstring yaptım ekranda sürekli 1 yazdı onu denersen sürekli olarak her sanisede bir 1 eklemesi gerek normalde
Bir save game dosyası yapıp save gameye kaydedebilirim onu deneyeceğim şimdi
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.