Edit: Trepidation projemden yeni görüntüler. Artık tank yok  :D  Arkadaşlar o sadece demo amaclı bulduğum öylesine bir HUD du. Değiştirdim artık. Fikirlerniz nedir???

Evet arkadaşlar yeni projem korku oyunu Trepidation. Oyundan görüntüleri ilk kez kısa trailer şeklinde kaydettim. Fikirlerinizi ve önerilerinizi beklerim. İyi çalışmalar hepinize  :) :) :)

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

alpery' Alıntı:
Thunderbolt' Alıntı:
Modelleme ile ilgili pek bilgim yok ama blueprintin calisma mantigini eventlerin olus siralari kisacasi algoritma bilgim iyi denilecek seviyede henuz unreal enginede calismaya baslamadigim halde hazir modelleri kullanarak mekan yaratabiliyorum isiklandirma gibi islemler basit seyler calismaya baslamamin nedeni iyi bir bilgisayarimin olmamasi asus x550jx-xx171d almayi dusunuyorum ozaman cok hizli kendimi gelistirebilirim

Aslında gerekli alanları yazıp UnrealEngineTürkiye olarak yeteneklere göre bir ekip kursak çok iyi bir oyun çıkarabiliriz. Ama standart türk mantığı kendi oyunumu yapacağım olduğu için ekip kurmak zorlaşıyor. Aksine ekip ruhuna önem verilse herkesten bir fikir çıkar senaryoya 1-2 kişi yoğunlaşır ve diğer alanlara da dağılım yapılır. Mesela Trepidation nicki arkadaş kendi başına yapmış bu kadar şeyi bir de ekip olarak yapıldığını düşününce gerçekten mükemmel şeyler çıkar Türklerden.

Trepidation' Alıntı:
Soru bana mı yoksa Thunderbolt arkadaşımıza mı??
Size aslında.

Evet bence haklısınız ekiple çalışmak daha kolay olur. Ben işin modelleme kısmını da biliyorum ama ona zaman ayırırsam proje çok aksıyor o zaman da. Onun için de mecbur hazır modeller de kullanmak zorunda kalıyorum.

Trepidation' Alıntı:
alpery' Alıntı:
Aslında gerekli alanları yazıp UnrealEngineTürkiye olarak yeteneklere göre bir ekip kursak çok iyi bir oyun çıkarabiliriz. Ama standart türk mantığı kendi oyunumu yapacağım olduğu için ekip kurmak zorlaşıyor. Aksine ekip ruhuna önem verilse herkesten bir fikir çıkar senaryoya 1-2 kişi yoğunlaşır ve diğer alanlara da dağılım yapılır. Mesela Trepidation nicki arkadaş kendi başına yapmış bu kadar şeyi bir de ekip olarak yapıldığını düşününce gerçekten mükemmel şeyler çıkar Türklerden.

Size aslında.

Evet bence haklısınız ekiple çalışmak daha kolay olur. Ben işin modelleme kısmını da biliyorum ama ona zaman ayırırsam proje çok aksıyor o zaman da. Onun için de mecbur hazır modeller de kullanmak zorunda kalıyorum.

Ve küçük ekipler yerine şöyle en az 4-5 kişilik bir ekip kursak ve çok profesyonellikte şart değil. Atıyorum Blueprint'te mantığı bilen iyi olan bir arkadaş olsa zaten yaparken öğrenme olacağı için deneme yanılma tarzında güzel bir oyun çıkar. Bence projelerde çok ilerlemeden böyle bir konu düşünen varsa açığa kavuşturursa tamamen kendi oyununu yapamayan ama değişik alanlarda bilgili arkadaşlara da şans tanınmış olur.

alpery' Alıntı:
Trepidation' Alıntı:

Ve küçük ekipler yerine şöyle en az 4-5 kişilik bir ekip kursak ve çok profesyonellikte şart değil. Atıyorum Blueprint'te mantığı bilen iyi olan bir arkadaş olsa zaten yaparken öğrenme olacağı için deneme yanılma tarzında güzel bir oyun çıkar. Bence projelerde çok ilerlemeden böyle bir konu düşünen varsa açığa kavuşturursa tamamen kendi oyununu yapamayan ama değişik alanlarda bilgili arkadaşlara da şans tanınmış olur.

Bana uyar  :) Ekiple çalışmak isteyen arkadaşlar varsa böyle bir ekip kura biliriz bir projede.

Trepidation' Alıntı:
alpery' Alıntı:

Bana uyar  :) Ekiple çalışmak isteyen arkadaşlar varsa böyle bir ekip kura biliriz bir projede.
Bende Blueprintte Kendimi çok ilerlettim. Fakat modelleme Bilgim pek yok :(  Ama gerçekten ekip Kursak bu sitede birsürü insan var ya :D

akcanca' Alıntı:
UI overlayı çok beğendim :D Tank mıyız oyunda ? Şaka bir yana atmosfer harika, yardımcı olabileceğim bir şey varsa ne mutlu bana.

Teşekkürler kardeş. Değiştirdim yeni videoya baka bilirsin artık tank yok  :) Tıkandığım yererde forum uzerinden yardım istiyorum arkadaşlar sağolsunlar yardımlarınl esirgemiyor. Sen de yardım edersen asıl ne mutlu bana. :)

dvl' Alıntı:
Arka fondaki müzikler outlast'ten mi alıntı ? :D

Hayır kardeş alakası yok  :-/ Videoyu güncelledim baka bilirsin yeni haline.

Trepidation' Alıntı:
Edit: Trepidation projemden yeni görüntüler. Artık tank yok  :D  Arkadaşlar o sadece demo amaclı bulduğum öylesine bir HUD du. Değiştirdim artık. Fikirlerniz nedir???

Evet arkadaşlar yeni projem korku oyunu Trepidation. Oyundan görüntüleri ilk kez kısa trailer şeklinde kaydettim. Fikirlerinizi ve önerilerinizi beklerim. İyi çalışmalar hepinize  :) :) :)

o kadınn o halde havaya kalktıgnı nasıl yaptın anlatırmısn çok lazım ? öyle vücudu bükülü şekilde havada oynaması ?

leonscottkfm' Alıntı:
Trepidation' Alıntı:

o kadınn o halde havaya kalktıgnı nasıl yaptın anlatırmısn çok lazım ? öyle vücudu bükülü şekilde havada oynaması ?

Vücudunun bükülmesini Animation trackde New Animation Track oluşturarak yaptım. Bütün framelerde aynı pozisyona getirib kayd etdim. Havada asılı kalmasını ise Matine Movement trackle yaptım.