Selam arkadaşlar topdown projem var default levelde sorun yok ama yeni bi level oluşturup dizayn ettim nav mesh volume herşey vs olduğu halde karakter tıkladığım yere gitmiyor. Aslında controller çalışıyor herşeyini kontrol ettim sadece tıkladığım yere gitmiyor mausa tıkladığımda kımıldamıyor bile. Aynı controller ilk açılan bildiğiniz default levelde calsyo ama yeni levelde çalışmıyor delircem. Çok önceleri de başıma gelmişti benzer sorun ve neden olduğunu anlayamamıştım foruma da yazmıştım çözememiştik ve map çöp olmuştu şimdi yeni projede aynı sorun yine başıma geldi. iki levelin bütün detaylarını ayarlarını karşılaştırdım aynı olduğu halde çalışmıyor valla kafayı yicem. Basit sorun olabilir mi diyedüşünüp navgationu aşağı yukarı indiriyorum ayak hizasına getiryorum kaldırıyorum indiriyorum nav mesh volume silip tekrar ekliyorum yok yine yok. Tasarladığım level yine çöp olacak bunu nasıl çözeriz acaba. Controller default arkadaşlar hiç oynamadım karakterde mannequin zaten tek sorun yeni açtığım levelde tıklanan yere gitmemesi contoller GM da ekli çalışır durumda.