jalefshepherd

Yeni üye
1 May 2018
6
0
0
(7) Antalya

ODZ3lA.png

Arkadaşlar merhaba her zaman ki gibi standart bir menü yapıyordum fakat bu sefer bir sorun oluştu. Sorunum şu : 

The widget 'LoadingScreen_C' was already added to the screen.

loadingscreen widget'i ekrana zaten eklendi yazıyor ama neden böyle bir hata verdiğini anlamadım yardımcı olursanız sevinirim bu paylaştığım kod bloğu GameInstance içerisinde yazılı :huh: :huh: 
Start butonuna basınca bu hata geliyor
bu kod bloğunun altında, 
oturum yaratmak için yazdığım kod bloğu var : Custom Event > (get) Show Loading screen  > create session + player controller > open level
dediğim kod bloğunu silersem oturum yaratmak için kullandığım kod bloğunda loading screen'i get olarak çağıramıyorum kafam allak bullak  :huh:

Ben daha önce karşılaşmadım, diğerleri de karşılaşmadıkları için birşey yazmıyorlardır.
Resim yüklenmemiş o yüzden ne ne değildir bilmiyorum, bu aldığınız error mu yoksa warning mi? Herhangi bir işlevselliği bozuyor mu? Screenshot ve/veya video paylaşırsanız iyi olur.

Çevrimiçi oyunlarda UI için GameState ya da PlayerState sınıfnı kullanarak widgetleri replicate etmeniz gereklidir. GameInstance oyun başlatıldığından itibaren başlar ve replicate edilmez..

Not: Flood yapmayın, başlıklardaki kelimeleri büyük harflerle yazmayın.

Yardım etmeye çalıştığınız için teşekkür ederim sorun gönderdiğim kod bloğunda değilmiş, session kurmadan katılmaya çalışmamdan dolayı loading screen ekranda sürekli döngü içerisinde kaldığından hata alıyormuşum. Konu kapanabilir.