kinglord34

Aktif üye
7 Ocak 2017
261
30
28
Belirtilmemiş
Arkadaşlar oyunumdaki yaratığı öldürdüğümde karakterin teleport olmasını istiyorum.Yaratığın bpsinden teleport işlemlerini yapıyorum fakat yaratık öldüğünde benim karakterim teleport olmuyor, yaratık teleport oluyor.Yaratık öldüğünde kendi karakterimi nasıl teleport edebilirim?

kinglord34' Alıntı:
Arkadaşlar oyunumdaki yaratığı öldürdüğümde karakterin teleport olmasını istiyorum.Yaratığın bpsinden teleport işlemlerini yapıyorum fakat yaratık öldüğünde benim karakterim teleport olmuyor, yaratık teleport oluyor.Yaratık öldüğünde kendi karakterimi nasıl teleport edebilirim?

Karakter BP içerisine, istenilen yere konumunu değiştiren bir fonksiyon ekleyin. Yaratık öldüğü zaman Get Player Character->Kendi Karakter Sınıfınıza Cast işlemi uygulayın referansı(mavi olan) sürükleyip oluşturduğunuz fonksiyonu çağırın. 

Veya bir diğer şekilde;

Event Dispatcher ile dediğinizi yapabilirsiniz. 
Olay dağıtıcıları ile canvar öldüğü zaman yarattığın Call edeceksin. Daha sonra bunu karakterinde bulunan olaya bind edeceksin.

Bir örnek:

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Bu örnekte sizin istediğinize yakın bir olay var.
İyi çalışmalar.

Sistemi yaptım, oyunum multiplayer olduğu için hangi karakter öldürürse onu teleport ediyor ben istiyorumki bütün karakterleri teleport etsin.Bu konu hakkında biliginiz varmıdır