colosuss

Yeni üye
27 Nis 2015
47
0
0
(61) Trabzon
Menüden play butonunu open level yaptım ve butona basınca lvl açılıyor ama event begin play yeniden çalışıyor
proje başa alıyor menü ve animasyon yeniden başlıyor ben menüden playa bastığımda event begigin playı nasıl atlatırım

colosuss' Alıntı:
Menüden play butonunu open level yaptım ve butona basınca lvl açılıyor ama event begin play yeniden çalışıyor
proje başa alıyor menü ve animasyon yeniden başlıyor ben menüden playa bastığımda event begigin playı nasıl atlatırım

Öncelikle gözlerim kamaştı, biraz küçük yazmayı denemelisin!
Dediğini tam olarak anlamadım. Custom Event yaratmak senin için iyi olabilir.
Veya diğer bir durumda bunu düzenlemek için bir boolean değişkeni işini halleder. Oyunun oynanıp oynanması değişkenine göre eventbegin olayını çağırırsın.

Tavsiyen için teşekkürler kardeşim booleanı nasıl kullanacam tam bilmiyorum
tam olarak sorunum şu resimde.Menüdeki başlat butonuna bastığımda branch boş kısımının aktif olmasını istiyorum
ama nasıl bağlarım bilemiyorum
16990485_10210814830718562_902540960_o.png

colosuss' Alıntı:
Tavsiyen için teşekkürler kardeşim booleanı nasıl kullanacam tam bilmiyorum
tam olarak sorunum şu resimde.Menüdeki başlat butonuna bastığımda branch boş kısımının aktif olmasını istiyorum
ama nasıl bağlarım bilemiyorum
16990485_10210814830718562_902540960_o.png
Bende fazla anlamadım ama.
Yeni bir boolean türünde değişken oluştur.Daha sonra başlata basıldıktan sonraki işleme getir set olarak ekle ve ticki işaretle
aşagı in branch kısmına get diyip bagla booelanı kırmızıyla.Bu şekilde o boş kısım dolmuş olacak senin seçimine göre başlata basıtıngda condition işaretli olacak ve buna göre trueyse istediğin işlemi false ise istediğin 2. işlemi yaptırabileceksin.Yani böylece başlata basmazsak oyun başlamamış oluyor böylece widget çıkarıyor karşımıza ama basarsan oyun başlamış oluyor true çıkıyor truedede ne yapacağını kendin belirleyeceksin