muhammedsgrl

Unreal MVP
14 Tem 2019
317
114
43
27
(24) Erzincan
Selamın Aleyküm arkadaşlar az önce çok anlamsız bir şey yaşadım unrealin içinde ayak izi oluşturmak için yaptığım interfaceyi başka bir dosyaya taşıdım şimdi iste karakterim oyunu başlattığımda oynamıyor hareket etmiyor ve animasyonlar yok yardımcı olurmusunuz çok uğraşmıştım silmek istemiyorum 

bu taşıdığım dosyalar

Z59mGg.png

buda verdiği hata bu hata karakterin kodlarında var birde animasyounun blueprintinde var ikisinde de sadece invalid messege node eklentisinde hata var 
odOoDR.png
emiyorum

muhammedsgrl' Alıntı:
Selamın Aleyküm arkadaşlar az önce çok anlamsız bir şey yaşadım unrealin içinde ayak izi oluşturmak için yaptığım interfaceyi başka bir dosyaya taşıdım şimdi iste karakterim oyunu başlattığımda oynamıyor hareket etmiyor ve animasyonlar yok yardımcı olurmusunuz çok uğraşmıştım silmek istemiyorum 

bu taşıdığım dosyalar

Z59mGg.png

buda verdiği hata bu hata karakterin kodlarında var birde animasyounun blueprintinde var ikisinde de sadece invalid messege node eklentisinde hata var 
odOoDR.png
emiyorum
Merhabalar, gördüğüm kadarıyla her şey doğru yapılmış, bahsettiğiniz hata kullandığınız BP İnterface nod'u tam anlamıyla hata vermiş buda, ya oluşturduğunuz kod silindi, ve ya başka bir yere taşıyıp bilinen konumunu değiştirdiğinizden dolayı BP'de o kod bulunamadı hatası olmuş olsa gerek. Çağırdığınız interface bağlantısını oradan silip tekrar çağırıp hala orada mı? yoksa kod tamamen mi? silindi bunu anlamamız gerekmekte, tamamen silinmişse ve çağırdığınızda BP İnterface gözükmüyorsa baştan yapmanızda gerekebilir ama sanmıyorum ufak bir sorun gibi gözüktü bana sadece tekrar çağırıp bağlamayı deneyin ve BP interface kısmını iyice bir gözden geçirin konum değişikliğinden dolayı içerisinde bir şeyler değişmiş de olabilir. İyi forumlar dilerim kolay gelsin..