alpery

Yeni üye
Substance Painter ile yaptığımız kaplamalar Ue4 ile yaptıklarımızdan daha kaliteli ve daha iyi çözünürlüklü oluyor. 

Substance Painter ile yaptığımız kaplamadaki roughness, metallic ve base ayarları doku şeklinde geliyor. UE4 ile yaptıklarımızda ise genel olarak her şeyi kendimiz ayarlıyoruz veya ben öyle yapıyorum.

Merak ettiğim şey Substance Painter ile yaptığımız kaplamalar, UE4 material blueprint ile yaptığımız kaplamalardan daha az mı daha çok mu sistem yorar?

chn' Alıntı:
alpery' Alıntı:
Substance Painter ile yaptığımız kaplamalar Ue4 ile yaptıklarımızdan daha kaliteli ve daha iyi çözünürlüklü oluyor. 

Substance Painter ile yaptığımız kaplamadaki roughness, metallic ve base ayarları doku şeklinde geliyor. UE4 ile yaptıklarımızda ise genel olarak her şeyi kendimiz ayarlıyoruz veya ben öyle yapıyorum.

Merak ettiğim şey Substance Painter ile yaptığımız kaplamalar, UE4 material blueprint ile yaptığımız kaplamalardan daha az mı daha çok mu sistem yorar?

Merhabalar.
Ben substance painter kullanmaya başladığımda modelimi unreal'da farklı görüyordum ve bunun için bir shader eklentisi üretilmiş. Bu shader sayesinde painter ekranında sanki unreal model editörüne bakıyormuşsunuz gibi görünüyor.

Sistem yorma kısmını bilmiyorum fakat painter'in grafik yorumcusu farklı. İstenirse unreal'in grafiklerinin painter'a benzetileceğini zannetmiyorum bu konu hakkında pek bilgim yok.

ilgili eklenti.
https://share.allegorithmic.com/libraries/1849

MvQmXg.png

Bu bilgi güzel oldu çalışmalarım için teşekkür ederim dostum.