Dün gece Steam dolandırıcılık şüphesi diye ban atmış, $100 geri ödeme başlatmış... Konu buydu, hallettim.
(Steam geri dönüş yaptı sorun çözüldü)
(Steam geri dönüş yaptı sorun çözüldü)
mrtcnaslnts' Alıntı:Valla hocam seninki de talihsizlikler silsilesi çok enteresan bi durum bişey diyemedim. Dolandırıcılık şüphesinden ban yeme durumuna da anlam veremedim bilgilerini girerken acaba yanlış bişeyler mi yaptın ya da eşleşmeyen bilgiler mi oldu bilmiyorum. Verebileceğim bir tavsiye yada konu hakkında bir bilgim yok. Sadece yorum yapmak istedim geçmiş olsun inşallah çözersin
mrtcnaslnts' Alıntı:Dolandırıcı başlığından ban atıldıysa geçici bir ban olduğunu pek sanmıyorum. Yeni steam hesabı açmış olman belki sebep olmuş olabilir yani bilemedim. Benim steam hesabı 5 yıllık ama o hesapta da PUGB oyununda durduk yere hile kullanmamama rağmen VAC ban yemiştim 3 yıl önce. Onun dışında bi skntı yok yani hiçbir bilgi ve belgelerde. Seninki çok enteresan. En net bilgiyi sana Steam destek verir bence eğer dönerlerse tabi
MR Studio' Alıntı:Senin olay da çok rastlanılan bi durum değil açıkcası. Naptın çözdün mü
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.