Xfesterius

Yeni üye
21 May 2018
6
0
0
(34) İstanbul Anadolu
selamlar, steam'e oyun atma aşamasında banka hesabı bilgileri istiyorlar bunları girmeden önce aklıma bişe takıldı steamin kabul etmediği bankalar olabilme ihtimali var mı ayrıca belgelendirmede bankamızın doları kabul eden bi banka olması lazımmış yani hesabı açarken döviz tipini dolar olarakmı açacağız bilen olup yardım edebilirse sevinirim teşekürler

Konu hakkında bilgim yok. Fakat steam hakkında bir önerim olucak eğer amacınız para kazanmak ise şirket değilseniz steam'e bulaşmayın derim oyununuzu başka platformlarda tanıtmaya çalışın.

AvarelCoo' Alıntı:
Konu hakkında bilgim yok. Fakat steam hakkında bir önerim olucak eğer amacınız para kazanmak ise şirket değilseniz steam'e bulaşmayın derim oyununuzu başka platformlarda tanıtmaya çalışın.

Kesintiler hakkında bilgim var ve çok büyük umutlar içinde değilim fakat ben koymak istiyorum bir ton adam var şirket olmadan koyan, yinede saol öneri için

Xfesterius' Alıntı:
selamlar, steam'e oyun atma aşamasında banka hesabı bilgileri istiyorlar bunları girmeden önce aklıma bişe takıldı steamin kabul etmediği bankalar olabilme ihtimali var mı ayrıca belgelendirmede bankamızın doları kabul eden bi banka olması lazımmış yani hesabı açarken döviz tipini dolar olarakmı açacağız bilen olup yardım edebilirse sevinirim teşekürler

Merhabalar, Steam'in kabul etmediği banka yok dilediğiniz bankayı kullanabilirsiniz. Dolar hesabı açmalısınız ve swift kodunu almalısınız bankanızdan. Zaten bir hata olursa Steam size bildiriyor. Ekstra olarak bu konuyu incelemenizi öneririm. Türkiye'de Oyun Geliştirme Firması Kurmak 

Son kullanma tarihi sorunuzda hangi bölümdesiniz? Onu daha net gönderirseniz yardımcı olabiliriz.

[UETR]Ozzy' Alıntı:
Xfesterius' Alıntı:

Merhabalar, Steam'in kabul etmediği banka yok dilediğiniz bankayı kullanabilirsiniz. Dolar hesabı açmalısınız ve swift kodunu almalısınız bankanızdan. Zaten bir hata olursa Steam size bildiriyor. Ekstra olarak bu konuyu incelemenizi öneririm. Türkiye'de Oyun Geliştirme Firması Kurmak 

Son kullanma tarihi sorunuzda hangi bölümdesiniz? Onu daha net gönderirseniz yardımcı olabiliriz.

Merhabalar dediğim bölüm yukarıdaki Expiration date bölümüydü bu bölümü boş bıraktım ben şöyle birşey anladım pasaport bilgilerini verecekler için pasaportun son kullanma tarihini soruyorlar bence ama kimlikte öyle birşey yok neyse zaten boş bıraktım ve sorun çıkmadı, ikincisi ise banka hesabımının tüm bilgilerini verdim ama hesap tipim malesef dolar değil orada zaten sorun çıkacak ama sonradan banka hesabı değiştirilebilir olduğunu bir yerde okumuştum ve son olarak şöyle bir şey soracağım benden kimlik bilgilerini isteyen bir mail geldi ben bu bilgileri tc kimliğimin resimlerini telefon ile çekip pc ye atıp öyle gönderdim direct rehberinde resimlerini çekip gönderin deniyordu fakat kafama bir şey takıldı acaba kimliğin fotolarını almak yerine onları tarayıcıda taratıp öyle mi göndermek gerek teşekkür ederim.

Evet, pasaport bilgilerini verecek olan kişiler son kullanma tarihini verebilirler fakat kimlikte de son kullanım tarihi vardır ve 10 yıldır. Sonradan banka hesabını değiştirmeniz gerçekten çok problem. Ürün satışa çıkmadan değiştirmenizi öneririm. Tarayıcıdan isterlerse kimlik görüntünüzü size dönerler meraklanmayın.

Evet arkadaşlar verdiğim tüm bilgilerin onaylandığı mail geldi bundan sonrası oyunu steam'e falan atmak daha bela olacak ama yapacak bişey yok yardımlarınız için teşekkür ederim