leonscottkfm

Unreal MVP
31 May 2015
1,540
5
219
63
28
(34) İstanbul Avrupa
store.steampowered.com
Arkadaşlar büyük bir sıkıntı yaşıyorum.Bu vergi formunu 3 kez gönderdim 3 kez iade edildi. İlk başta çıktı aldım mavi tükenmezle imzalayıp doldurdum almadılar. Sonrasında dijital olarak doldurdum almadılar. Bu ikisinde de TIN numarası girdim. TIN numarası olarak gelir idaresi başkanlığından vergi nosu aldım onu girdim ne kadar doğru bilemem. Aşağı da bununla ilgili bir video çektim neyi yanlış yapıyorum anlamadım. Türkçeye çevirdim.

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

En sonda imzalanacak bir kısım var oradaki tüm tikleri işaretledim.
Adresimi e-devletten barkod imzalı kodlu olarak alıp yolluyorum kabul etmiyorlar.

Form burada. Görüldüğü üzere hepsini işaretleyip yasal adı yazdım.Pasaport bile var elimde, pasaport bilgilerinide giriyorum formu geri yolluyorlar.Vergi bilgileri geçersiz adres doğrulanamadı diyorlar.Bu değişmiş sanırım önceden böyle değilmiş bu kısım...

Gelen gelirden gelir vergisi ödüyoruz şu an anladığım kadarıyla.yani steam %30u kesip iban'a atıyor, gelen paranın da oranına göre %35 falan gelir vergisi ödüyoruz. Aynı noktada tıkandığımız için aslında yardımcı olamıyorum benim şu an 10.gün oldu hala haber vermediler.

Vergi nosu yazmadım yine onaylamadılar :D Adres yanlış diyip duruyor neresi yanlışsa artık. Benim evimi benden daha iyi biliyorlar herhalde.

En son böyle bir mail geldi:

Merhaba,

Bu size gönderilen otomatik bir bildirimdir, çünkü telif ödemeleri üzerindeki vergi stopajınızı standart %30'luk stopaj oranından ABD Vergi anlaşmasına göre indirimli bir orana düşürebilecek vergi anlaşması avantajları talep etmeye hak kazanabilirsiniz. vergi ikamet ülkeniz. Anlaşma avantajlarından yararlanabilmeniz için, bir ABD Vergi Kimlik Numarası (VKN) veya mukim vergi mukimliğinizin bulunduğu ülke Yabancı TIN sağlamanız gerekir. Sözleşme avantajlarından / indirimli vergi stopaj oranından yararlanmaya uygun olduğunuza inanıyorsanız, lütfen vergi görüşmesini tamamlayın ve ABD VKN'nizi veya Yabancı VKN'nizi sağlayın. Bu arada, telif ödemelerinizden maksimum ABD vergisini düşmeye başlamamız gerekiyor.

Vergi kimlik bilgilerinizin güvenliğinin korunmasına yardımcı olmak için lütfen bu e-postayı vergi kimlik bilgilerinizle yanıtlamayın veya telefonda paylaşmayınız. Bilgilerinizi düzeltmek için lütfen Steamworks geliştirici sitesinde oturum açın ve sağ sütundaki "Şirket bilgilerini görüntüle ve düzenle" seçeneğine tıklayın. Orada, güvenli çevrimiçi vergi görüşmemizi bulacaksınız. Geçerli vergi mükellefi kimlik numaranızı kullanarak vergi görüşmesine tekrar girmeniz gerekecektir.

Lütfen Valve'ın vergi bilgilerini toplamak için üçüncü taraf bir vergi sağlayıcısı olan Lilaham'ı kullandığını unutmayın.

Aynı mail bana da gelmiş dikkat etmemişim.Ben adres için dekont gönderdim haber bekliyorum kaç gündür.Ama ben vergi görüşmesine geri de dönemiyorum kimlik doğrulama beklemede diyor.Gel de çık işin içinden şimdi

Dostum aradan uzun zaman geçmiş ama bu sorunu çözebildiniz mi acaba bende aynı sorundan muzdaripim çünkü. banada senin gibi adress hatası veriyor ve 2 ila 7 gün beklemekten ziyade direkt yeniden denememe izin veriyor ne yaparsam yapayım bu adres hatası devamlı devam etti. ben de banka dekontumu atarak maile cevap verdim ama kim bilir ne zaman dönerler

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.