Arkadaşlar büyük bir sıkıntı yaşıyorum.Bu vergi formunu 3 kez gönderdim 3 kez iade edildi. İlk başta çıktı aldım mavi tükenmezle imzalayıp doldurdum almadılar. Sonrasında dijital olarak doldurdum almadılar. Bu ikisinde de TIN numarası girdim. TIN numarası olarak gelir idaresi başkanlığından vergi nosu aldım onu girdim ne kadar doğru bilemem. Aşağı da bununla ilgili bir video çektim neyi yanlış yapıyorum anlamadım. Türkçeye çevirdim.
En sonda imzalanacak bir kısım var oradaki tüm tikleri işaretledim.
Adresimi e-devletten barkod imzalı kodlu olarak alıp yolluyorum kabul etmiyorlar.

Form burada. Görüldüğü üzere hepsini işaretleyip yasal adı yazdım.Pasaport bile var elimde, pasaport bilgilerinide giriyorum formu geri yolluyorlar.Vergi bilgileri geçersiz adres doğrulanamadı diyorlar.Bu değişmiş sanırım önceden böyle değilmiş bu kısım...
En sonda imzalanacak bir kısım var oradaki tüm tikleri işaretledim.
Adresimi e-devletten barkod imzalı kodlu olarak alıp yolluyorum kabul etmiyorlar.
Form burada. Görüldüğü üzere hepsini işaretleyip yasal adı yazdım.Pasaport bile var elimde, pasaport bilgilerinide giriyorum formu geri yolluyorlar.Vergi bilgileri geçersiz adres doğrulanamadı diyorlar.Bu değişmiş sanırım önceden böyle değilmiş bu kısım...