TR26SkyWalker26TR

Yeni üye
16 Ağu 2019
182
10
0
(26) Eskişehir
Arkadaşlar selam. İki farklı bilgisayar üzerinden 2 farklı hesapla oynamayı denedim ancak bilgisayarlar birbirini bulamıyor. Yardım edebilir misiniz? Gamesettings.ini dosyasıyla ilgili çok şey var ama genel olanları dosyaya ekledim. Daha ne yapsam?

Bu arada Steam olmadan lan oyunu oluyor ancak Steam ile ne lan, ne de internet oyunu bulabiliyor istemci. Sunucu açılıyor ama bulunamıyor.

Advanced sessions pliginini ekleyip online bağlantı oluşturmak için gereklidir olan kodları yazdınız mı ? Çünkü iş gamesettings içine steamin eklentisini atmakla bitmiyor :D

TR26SkyWalker26TR' Alıntı:
Hangi kodu nereye yazacağım? Şu an yazmış olsam bile, bilmiyorum. :D

host oluşturmak lobi oluşturmak odaya bağlanmak gibi şeyler 
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.
 linke Steam advanced sessions dersleri var bunları izle hedefine ulaşırsın (;

Hee, onları yapalı çok oldu canım. ::) Şu an tekrar denedim, sunucuyu buldu ama butona ne ismi, ne pingi v.s geliyor. Tıklıyorum katılmıyor. Neden olabilir? İki farklı sistemden, iki farklı Steam hesabı ile ama aynı ağa bağlı olarak yapıyorum.

Denedim, oldu hocam tuhaf bir şekilde. İnternetten izlediğim tutorialden tek farkı attığınız örnekte "SteamOn" "Lan?" ve "Lan2?" olmak üzere 3 farklı LAN için bool değişkeni kullanılmış. Ben hepsini "Lan" değişkenine bağlamıştım. :D Çook teşekkür ediyorum.

Yasak değilse, ping 9999 olarak görünüyor ve sunucu başladığında client oyundan çıkıyor.
Edit : Günlük rep limitim dolmuş hocam, taksit taksit veriyorum. :)

oyunu exe yapıp denersen daha iyi olur cliend muhabbeti ondan dolayı oluyor o pingin muhabbetinede hiç bakmadım landa doğru steamdan yanlış gösteriyor landaki ping değerini steama verebilirsin bu arada repimi bekliyorum ::D :D

12'yi geçti hala sınırı aştın diyor. :D Denemeyi oyunu paketleyip Steam dll lerini attıktan sonra 2 farklı bilgisayardan deniyorum. Az önce tekrar denedim, client yine ana menüye attı. Oyuna bağlanıyor, respawn olmadan 5-6 saniye bekleyip ana menüye atıyor hocam.

Projede öyle bir şey olmaması gerekiyor yani deneme sürümü değil direk proje zaten Steam dll atlama gerek yok projede zaten herşey tamamdır. Projeyi exeye çevirip açtığında mi böyle oluyor ?