New Editor Window veya Build edilmiş halde projemdem sesler sıkıntısız bir şekilde duyuluyor; fakat Standalone olarak başlattığımda hiçbir ses alamıyorum oyundan. Sebebi ne olabilir, herhangi bir bilgisi olan var mı?
Phyrexian' Alıntı:4.12.2 yayınlandı. İlk hotfix baya bi sorunluydu, sequencer'de olan ses sorunu ile alakalı da bir kaç bug report görmüştüm. İstersen 4.12.2 ile dene birde. Büyük ihtimal çözülecektir.
dyanikoglu' Alıntı:Phyrexian' Alıntı:4.12.2 yayınlandı. İlk hotfix baya bi sorunluydu, sequencer'de olan ses sorunu ile alakalı da bir kaç bug report görmüştüm. İstersen 4.12.2 ile dene birde. Büyük ihtimal çözülecektir.
Kendimi atacağım aşağı vallahi. Editor ayarları içerisindeki standalone game bölümü içinde menü genişletme tuşu var, ona tıklayınca "No Sound" diye bir seçenek çıkıyormuş. Bende o seçenek işaretliydi, işareti kaldırınca çözüldü sorun. (Nasıl işaretlendi orası muamma)
2 gündür gezmediğim forum kalmadı, birisi de çıkıp dememiş ki böyle bir ayar var editörde![]()
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.