dyanikoglu

Unreal MVP
5 Kas 2015
399
93
28
106
Belirtilmemiş
New Editor Window veya Build edilmiş halde projemdem sesler sıkıntısız bir şekilde duyuluyor; fakat Standalone olarak başlattığımda hiçbir ses alamıyorum oyundan. Sebebi ne olabilir, herhangi bir bilgisi olan var mı?

Yalnızca 4.12.1 yüklü şu anda. En son sequencer ile video renderladım. Sonrasında standalone modda ses gitti. Sequencer ile kaydettiğim videoda da ses yoktu, ilgisi olabilir mi acaba? Herhangi bir bölüm var mı editor ayarları üzerinde sesi deaktive etmeyle ilgili?

Phyrexian' Alıntı:
4.12.2 yayınlandı. İlk hotfix baya bi sorunluydu, sequencer'de olan ses sorunu ile alakalı da bir kaç bug report görmüştüm. İstersen 4.12.2 ile dene birde. Büyük ihtimal çözülecektir.

Kendimi atacağım aşağı vallahi. Editor ayarları içerisindeki standalone game bölümü içinde menü genişletme tuşu var, ona tıklayınca "No Sound" diye bir seçenek çıkıyormuş. Bende o seçenek işaretliydi, işareti kaldırınca çözüldü sorun. (Nasıl işaretlendi orası muamma)
2 gündür gezmediğim forum kalmadı, birisi de çıkıp dememiş ki böyle bir ayar var editörde :D

dyanikoglu' Alıntı:
Phyrexian' Alıntı:
4.12.2 yayınlandı. İlk hotfix baya bi sorunluydu, sequencer'de olan ses sorunu ile alakalı da bir kaç bug report görmüştüm. İstersen 4.12.2 ile dene birde. Büyük ihtimal çözülecektir.

Kendimi atacağım aşağı vallahi. Editor ayarları içerisindeki standalone game bölümü içinde menü genişletme tuşu var, ona tıklayınca "No Sound" diye bir seçenek çıkıyormuş. Bende o seçenek işaretliydi, işareti kaldırınca çözüldü sorun. (Nasıl işaretlendi orası muamma)
2 gündür gezmediğim forum kalmadı, birisi de çıkıp dememiş ki böyle bir ayar var editörde :D

Bende yeni duydum bu ayarı :p Fakat dediğim gibi, 4.12.2'ye geçirmeyi unutma. 
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.
burada dönen muhabbete bakarsak, cidden sıkıntıları çokmuş.