theysfkaan

Yeni üye
13 Ocak 2018
91
17
0
24
(55) Samsun
Merhabalar, yine acemiliğimi belli eden bir soruyu size sormak üzere buradayım. Crash spin/tornado yaptığında AI botu öldürmesini nasıl sağlayabilirim? Ve ölen bot mapden nasıl silinir? Umarım sorunumu anlatabilmişimdir. Yardımlarınızı bekliyorum. İyi günler dilerim.

Hiç böyle bir şey denemedim ama mantıken şöyle bir şey yapabilirsiniz :

1) Karakterinizin BPsine Box Collision ekleyin.Box Collisionu Begin overlap olarak çağırın.
2) Yapay zekanız bu Collisionun içine girdiğinde karakteriniz Spin attack yaparsa yapay zekanızın sağlığı 0'a düşsün ve ölsün.
3) Ölen botu da set life spanla yok edebilirsiniz.

nazim' Alıntı:

1) Karakterinizin BPsine Box Collision ekleyin.Box Collisionu Begin overlap olarak çağırın.
2) Yapay zekanız bu Collisionun içine girdiğinde karakteriniz Spin attack yaparsa yapay zekanızın sağlığı 0'a düşsün ve ölsün.
3) Ölen botu da set life spanla yok edebilirsiniz.

Teşekkürler! En kısa zamanda deneyeceğim.

nazim' Alıntı:

3) Ölen botu da set life spanla yok edebilirsiniz
Affedersiniz ama Begin Overlap nasıl kullanılıyor ve ne işe yarıyor?

y0RARM.png

Karakterinize eklediğiniz Box Collisiona tıklayın ve aşağı inin karşınıza çıkacaktır.