Merhaba ben ue 4 de karakter yaptım fakat starta basdıqım zaman karakter player starterde deqıl baska yerde baslıyor bunu nasıl duzelte bılırım ?
GameStudio' Alıntı:Merhaba ben ue 4 de karakter yaptım fakat starta basdıqım zaman karakter player starterde deqıl baska yerde baslıyor bunu nasıl duzelte bılırım ?
[UETR]Khubur' Alıntı:GameStudio' Alıntı:Merhaba ben ue 4 de karakter yaptım fakat starta basdıqım zaman karakter player starterde deqıl baska yerde baslıyor bunu nasıl duzelte bılırım ?
GameMode sınıfı için doğru Pawn ayarlandığından emin olun.
Edit -> Project Settings -> Maps & Modes
GameStudio' Alıntı:[UETR]Khubur' Alıntı:GameMode sınıfı için doğru Pawn ayarlandığından emin olun.
Edit -> Project Settings -> Maps & Modes
kardesim dediqn gibi yapdim fakat yine ayni sey oluyor player starterde baslamiyor mouseyle nereye baksam orda basliyro.
[UETR]Khubur' Alıntı:GameStudio' Alıntı:kardesim dediqn gibi yapdim fakat yine ayni sey oluyor player starterde baslamiyor mouseyle nereye baksam orda basliyro.
Play kısmının yanındaki butona tıklayın ve Default Player Start seçeneğini aktif hale getirin.
![]()
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.