EgeGG

Yeni üye
3 Eki 2016
7
-1
0
(34) İstanbul Anadolu
Merhaba arkadaşlar ben oyunumda ses ve efektleri bu şekilde client ve serverda gözükmesini sağladım fakat ses nerede çalınsa dibindeymiş gibi geliyor ... işte bp görüntüleri:
Edit1:Sanırım bu olayın attenuation ile ilgisi var bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.

WeaponBlueprintten eventleri çağırıyorum
97Kxb86.png

CharacterBlueprintte run on server ve ardından multicast kullanıyorum
0Rkwfdc.png

Play Sound at Location içinde bir attenuation asset belirlemediyseniz Content Browser içinde yeni bir tane oluşturup(Sounds > Sound Attenuation) onu kullanın. Sesin yayılma mesafesi gibi ayarları da bunun içinden yapabilirsiniz.

Veya, SoundWave olan ses dosyasına Sound Cue oluşturup attenuation ayarlarını onun içinden yapabilirsiniz. O zaman Spawn at location içinden attenuation setting belirlemenize gerek kalmaz.

Jacky' Alıntı:
Play Sound at Location içinde bir attenuation asset belirlemediyseniz Content Browser içinde yeni bir tane oluşturup(Sounds > Sound Attenuation) onu kullanın. Sesin yayılma mesafesi gibi ayarları da bunun içinden yapabilirsiniz.

Veya, SoundWave olan ses dosyasına Sound Cue oluşturup attenuation ayarlarını onun içinden yapabilirsiniz. O zaman Spawn at location içinden attenuation setting belirlemenize gerek kalmaz.

çok saolun admin bey işe yaradı :)