Dashertman

Yeni üye
26 Eyl 2015
13
1
0
(22) Edirne
Meraba arkadaşlar aynı konuyu açmıştım kusura bakmayın ama tam tamamlayıcı bir cevap gelmemişti ben Wolfstein: The New Order daki gibi bir silah sistemi yapmak istiyorum bunun için internette ders veya video tarzı birşey varmı ( Çoğu kişinin gösterdiği dersler sadece tek silah için geçerli yani sadece bir silahı yerleştirip dersi bitiryorlar sistem vs tarzı bişey kurmuyolar ) yabancı dil olması farketmez şimdiden teşşekkürler.

Dashertman' Alıntı:
Meraba arkadaşlar aynı konuyu açmıştım kusura bakmayın ama tam tamamlayıcı bir cevap gelmemişti ben Wolfstein: The New Order daki gibi bir silah sistemi yapmak istiyorum bunun için internette ders veya video tarzı birşey varmı ( Çoğu kişinin gösterdiği dersler sadece tek silah için geçerli yani sadece bir silahı yerleştirip dersi bitiryorlar sistem vs tarzı bişey kurmuyolar ) yabancı dil olması farketmez şimdiden teşşekkürler.

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Yaklasık 5-6 partlık bır ders yuklemıs.

1305' Alıntı:
Dashertman' Alıntı:

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Yaklasık 5-6 partlık bır ders yuklemıs.

Kardeşim daha önceden görmüştüm ama tekrar attığın için sağol ihtiyaçlarımı bi nebze karşıladı