UnRealKilled' Alıntı:
snowwhitequeen' Alıntı:
Merhaba. Sıfırdan çocuklara yönelik bir oyun tasarlamak istiyorum. Bu program hakkında nasıl bilgi edinebilirim? Teşekkürler..

Çocuklara Yönelik Derken?

Çocuk Tarzı Oyunlar mı?

Yani eğitici olacak şekilde. 7-15 yaş arası çocuklara ders dışında eğitici olabilecek şekilde bir oyun yapmayı düşünüyorum. Diyelim ağaç var elmaları toplayacak. arkadan elmalar amasya da yetişir vs gibi bilgi verecek.

snowwhitequeen' Alıntı:
UnRealKilled' Alıntı:

Çocuk Tarzı Oyunlar mı?

Yani eğitici olacak şekilde. 7-15 yaş arası çocuklara ders dışında eğitici olabilecek şekilde bir oyun yapmayı düşünüyorum. Diyelim ağaç var elmaları toplayacak. arkadan elmalar amasya da yetişir vs gibi bilgi verecek.

Çok basit bir şey sizin için bir yazı hazırlayacağım. Saat 7 gibi bakarsınız.

BagiePlay' Alıntı:
snowwhitequeen' Alıntı:

Çok basit bir şey sizin için bir yazı hazırlayacağım. Saat 7 gibi bakarsınız.
Çok teşekkürler yardımlarınız için..

snowwhitequeen' Alıntı:
UnRealKilled' Alıntı:

Çocuk Tarzı Oyunlar mı?

Bunun İçin UE4'e Gerek Yokki  :D  Biraz JS biraz HTML Yaparsın  :p

Ama Ses Olayını Bilemem

UnRealKilled' Alıntı:
snowwhitequeen' Alıntı:

Bunun İçin UE4'e Gerek Yokki  :D  Biraz JS biraz HTML Yaparsın  :p

Ama Ses Olayını Bilemem

Öncelikle 2d veya 3d oyun için kararlaştır. 2D oyun yaparsan daha iyi olur çocuklar için 3D yi anlayamazlar. 2D yaptıktan sonra öncelikle haritayı belirle ve elma ağaçlarını koy bitkileri falan yok. Arkadaşın dediği gibi UE4'de buyu yapmasanda olur illaki yapcam diyorsan çocuklar ile ilgili boşa zaman kaybedersin. Çok büyük bir program