ryden

Üye
12 Nis 2020
59
3
8
(6) Ankara
Selam arkadaşlar öğrenme amaçlı sidescroller projesi açtım ve paragon karakter import ettim ancak import ettiğim karakter kendi thirdperson map'inde saldırı hareketlerini yaparken benim açtığım side scroller map'te saldırı hareketlerini yapmıyor.Bunu nasıl çözebilirim ? şimdiden teşekkürler.

Öncelikle aşama aşama gitmen  gerekir. Kırmızı giriş event node ları çalışıyormu. Print string ile test et. Eğer onlar çalışıyorsa oradan itibaren ilerleyerek sorunun hangi aşamada çıktığını tespit etmen gerekir.

Selam üstad, hareketlerde herhangi bir sıkıntı yok kendi default mapinde ki hareketlerle aynı,tek fark kendi mapinde saldırı hareketleri yaparken benim haritada yapmıyor hata mesajı da vermiyor.

O leveldeki game mode ile player controller aynı mı. Eğer aynı ise debug yapman gerekir. Tek tek sırası ile kontrol etmen gerek. Önce böyle key binding (tuş atamaları) çalışıyor mu? Kırmızı event nodu ateşleniyor mu. Pring string ile kontrol et. Eğer bu çalışıyorsa, sonrasında "play anim montage" falan vardır. Çalışıyor mu. Yani hangi aşamada tıkanıklık var. Problemin hangi aşamada oluştuğunu bilmezsen 100 çeşit ihtimal var, ilerlemen zor olur.