Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UE4 4.23 kullanıcısıyım ve setViewTargetWithBlend fonksiyonunu ekleyemiyorum sağ tıklayınca çıkmıyor. Acaba 4.23 sürümünde bu fonksiyon yerine başka birşey mi geldi?
UE4 4.23 kullanıcısıyım ve setViewTargetWithBlend fonksiyonunu ekleyemiyorum sağ tıklayınca çıkmıyor. Acaba 4.23 sürümünde bu fonksiyon yerine başka birşey mi geldi?
levelin blueprintine yazıyorsun ve sanırım kamerayı değişeceksin. sağ tıklayıp kod arama bölümünü aç orada sağ tarafta "context sensivite" tikini kaldırıp kodu öyle ara bulursun