Merhaba arkadaşlar ben karakterimin trigger boxun üzerine geldiğinde ragdoll olmasını istiyorum yani düşecek.
Ama beceremedim yardım eder misiniz?
Ama beceremedim yardım eder misiniz?
Jacky' Alıntı:Overlap event ile karakter BP'ine cast yapıp şu şekilde deneyin:
![]()
leonscottkfm' Alıntı:Jacky' Alıntı:Overlap event ile karakter BP'ine cast yapıp şu şekilde deneyin:
![]()
Moruk önceden direk onactoroverlap yapıp actoru maviye baglayıp sonrada istedigimizi yaptırıyorduk şimdi neden cast falan oldu ki bu.Mesela önceden on actor begin overlap yapıp maviye actoru baglayıp sonra overlapın çıktısıyla playerhideyi falan baglıyorduk değiştimiörnek olarak lambadada bunu yapıyorduk ışık açma kapama gibi beginoverlapla
![]()
ClimbDown' Alıntı:leonscottkfm' Alıntı:Moruk önceden direk onactoroverlap yapıp actoru maviye baglayıp sonrada istedigimizi yaptırıyorduk şimdi neden cast falan oldu ki bu.Mesela önceden on actor begin overlap yapıp maviye actoru baglayıp sonra overlapın çıktısıyla playerhideyi falan baglıyorduk değiştimiörnek olarak lambadada bunu yapıyorduk ışık açma kapama gibi beginoverlapla
![]()
Cast to sadece karakter girdiğinde işlemin çalışması için,bu arada karakterin collision durumunu ragdoll yapmazsanız ragdoll uygulanmaz.

leonscottkfm' Alıntı:ClimbDown' Alıntı:Cast to sadece karakter girdiğinde işlemin çalışması için,bu arada karakterin collision durumunu ragdoll yapmazsanız ragdoll uygulanmaz.
Değerli yorumun için teşekkürler.collisionu ragdoll yaptım ben yeniyim burada. Cast To spider diye bir şey var şemada ben öyle bir şeyi nasıl yapabilirim? Cast to spin falan var spider yok neye tıklayıpta onu oraya çagıracagım karaktere tıklayıp şemaya sağ tılayıp cast yazdım fakat öyle bir şey bulamadımCAST TO ACTOR olabilir mi ?
Bende böyle bir sorun var...
![]()
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.