serhatwxe

Unreal MVP
3 Ocak 2016
317
1
54
28
(34) İstanbul Avrupa
Arkadaşlar yapmak istediğim şey basit. Bir tuşa basınca mevcut mesh'in anim class'ını değiştirmek istiyorum. Set Anim Istance ile denedim. Olmuyor. Yani hiçbir tepki falan vermiyor. Anim classın kendisini değiştirdim ve test ettim Set Anim Istance yine çalışmadı. Bir Mesh'in Anim Class'ını bir event ile değiştirmenin yolu nedir?

serhatwxe' Alıntı:
Arkadaşlar yapmak istediğim şey basit. Bir tuşa basınca mevcut mesh'in anim class'ını değiştirmek istiyorum. Set Anim Istance ile denedim. Olmuyor. Yani hiçbir tepki falan vermiyor. Anim classın kendisini değiştirdim ve test ettim Set Anim Istance yine çalışmadı. Bir Mesh'in Anim Class'ını bir event ile değiştirmenin yolu nedir?

Böyle yap denedim çalışıyor:

Kolay gelsin.

erginegider' Alıntı:
serhatwxe' Alıntı:

Böyle yap denedim çalışıyor:

Kolay gelsin.

Yok olmuyor maalesef aynı şeyi denemiştim.

edit: mesh farklıymış. ah isim benzerliği nasıl fark etmedim böyle bir şeyi. çok teşekkür ederim.