leonscottkfm

Unreal MVP
31 May 2015
1,540
5
219
63
28
(34) İstanbul Avrupa
store.steampowered.com
Normal bir şekilde sunucu kurarsak mikrofon çalışıyor fakat server travel yapınca çalışmıyor. Neden olabilir bu ?

Şimdi şöyle bir şey var az önce tuş atadım adam basıp travel yapıyor ses geliyor. Fakat ben normalde lobideyken sezonu destroy ediyorum ondan mı gelmiyor acaba ses falan ? Destroy olduğu için mi görmüyor. Sessionu destroy etme sebebim o an ki oyuncular kalsın başkası katılamasın diye.

Şimdi şöyle bir şey var , tüm oyuncular lobiye katıldı diyelim maç başlayacak. Travel olayı gerçekleşmeden önce DestroySession yaparsan sunucunun bağlantısı diğer tüm oyunculara kesiliyor. Yani o an sunucuda kim var ise onlar duruyor fakat sonradan sunucu listelenmiyor. Böylelikle sunucuya sonradan birilerinin katılmasını maç esnasında katılmasını engelliyorsun. Ama bunu yaparsan eğer mikrofon bağlantısı falanda gidiyor ilginç bir şekilde. Hatta chat bile çalışmayabiliyor. Bizzat denedim bunu çünkü. Travelden mi diye düşündüm travel yaptım destroy etmedim, mikrofon çalıştı. Destroy edince tüm bağlantı kopuyor fakat yine de tüm oyuncular veri alışverişinde bulunabiliyor. Mikrofon hariç Chat hariç. Char belki düzeltilebilir de mikrofon zor.
Peki sessionu destroy etmesem advancedsessiondan extra settings çekip oraya NewConnections diye bool girsem travel başlayınca NewConnectionsun tikini kaldırsam, ve sunucu arayan kişiyede bunuı filtreletsem , mesela newconection false ise katılmasın gibi ya da bulunmasın. Bu sistem işler mi acaba...