skywalk3r

Yeni üye
1 Ara 2015
29
1
0
(6) Ankara
Merhaba,
Forumunuzu sık ziyaret eder oldum ve bir selam vereyim dedim.
Şu anda architectural walkthrough üzerinde çalışıyorum çalışmalarımı en kısa zamanda paylaşacağım.
Hepinize kolay gelsin.

skywalk3r' Alıntı:
Merhaba,
Yaklaşık 6 ay kadar önce  bilgisayarıma UE4'u indirdim fakar yoğunluktan dolayı bakma şansım olmadı. Dün gece bulduğum bir tutorialla çalışmalara başladım. Forumunuzu da sık sık ziyaret eder oldum ve bir selam vereyim dedim.
Şu anda architectural walkthrough üzerinde çalışıyorum çalışmalarımı en kısa zamanda paylaşacağım.
Hepinize kolay gelsin.
Hoşgeldin. Bildiklerinizi bizimle paylaşırsanız seviniriz :) eğer bu işi biliyorsanız ders paylaşımları yaparsanız daha yararlı olur ^^

leonscottkfm' Alıntı:
skywalk3r' Alıntı:
Merhaba,
Yaklaşık 6 ay kadar önce  bilgisayarıma UE4'u indirdim fakar yoğunluktan dolayı bakma şansım olmadı. Dün gece bulduğum bir tutorialla çalışmalara başladım. Forumunuzu da sık sık ziyaret eder oldum ve bir selam vereyim dedim.
Hepinize kolay gelsin.
Hoşgeldin. Bildiklerinizi bizimle paylaşırsanız seviniriz :) eğer bu işi biliyorsanız ders paylaşımları yaparsanız daha yararlı olur ^^

Bilgisayar mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. C++'a hakimim o konuda yardımcı olabilirim:)

skywalk3r' Alıntı:
Bilgisayar mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. C++'a hakimim o konuda yardımcı olabilirim ama unreal engine bilgim son bir günde öğrendiklerimle sınırlı:)

Hoşgeldin. Hemen C++ forumlarına alalım seni, hareketlensin oralar. C++ biliyorsan işimiz kolay elimden geldiğince geçişine yardımcı olurum.

İyice akvaryumda yem bekleyen balığa döndüm bende ha.  ;)