pose1233

Yeni üye
14 Haz 2017
1
0
0
(1) Adana
bir oyun projem var. özelliklerini sıralıcam ve bu özellikleri yapabileceğim bi program arıyorum.

- kod kullanmadan sürükle bırak yapılabilecek
- oyuncuların account açma imkanı olabilecek. bi sonraki girişlerinde level , exp , item falan kaydedebilmeleri için.
- online multiplayer olabilecek

cevaplarınızı bekliyorum

pose1233' Alıntı:
bir oyun projem var. özelliklerini sıralıcam ve bu özellikleri yapabileceğim bi program arıyorum.

- oyuncuların account açma imkanı olabilecek. bi sonraki girişlerinde level , exp , item falan kaydedebilmeleri için.

cevaplarınızı bekliyorum

Evet herhangi bir kod yazmadan blueprintler("tasarımdöküm") ile düğümleri bağlayarak multiplayer bir oyunu yapabilirsiniz. Fakat veritabanı işlemleri için kesinlikle C++ kullanmalısınz.
Projenizin hedeflerine göre yapacağınız iş değişir. Oyunlar bir geliştirme takımı ile yapılır. Bunun içinde çeşitli roller vardır. (oyun tasarımı, bölüm tasarımı, programlama, modelleme, animasyon ya da konsept sanatçı) olmak gibi. Oyun geliştirmek için kendinizi bir rolde geliştirin. 
Yarattığınız bir C++ projesinde, blueprintleri sorunsuzca kullanabilrisiniz.

[UETR]Khubur' Alıntı:
pose1233' Alıntı:

cevaplarınızı bekliyorum
hiçbir bilgim yok c++ ve blueprint ile ilgili. sadece evde geçen korku oyunu yapmak istiyorum. içine 7 8 jumpscare

hangi kaynakları kullanmalı ve nasıl başlamalıyım