batumgngr

Yeni üye
29 Tem 2016
10
0
0
(6) Ankara
y47LXj.png

böyle bir hata alıyorum yardım edicek varmı ? koşma özelligi eklerken böyle bir hata ile karşılaştım yardımcı olurmusunuz ?

batumgngr' Alıntı:
böyle bir hata alıyorum yardım edicek varmı ? koşma özelligi eklerken böyle bir hata ile karşılaştım yardımcı olurmusunuz ?

Character Movement isimli değişken bir Character Movement Componentdir. Örnekteki Set Max Speed ise Floating Pawn Movement Componente üye bir fonksiyon olarak çağrılmış ama Character Movement Componente ait bir üye çağrılmalıydı çünkü Target girişinin türünde uyuşmazlık var. Doğrusu olan Character Movement Componente ait -tahminen Set Max Walk Speed- metodun çağırmak için Context Sensitive işaretli olarak arama yapın.

[img=600x320]https://docs.unrealengine.com/lates...yBasedBlending/Character/Character4.jpg[/img]

cahitburak' Alıntı:
batumgngr' Alıntı:
senin attıgın resimdekilerinin aynını yapsam düzelirmi ?

flipflop'tan sonra hani metotlarını bagladın "crocuh button down" yazan etiketler ne yazarsam cıkar ?

Hayır o bir örnek resim. Context Sensitive işaretli bir biçimde Set Max Walk Speed arayın.

hiç bişi anlamadım ama teşekkür ederim başka yol denicem

Character movement çıkışına mouse ile basılı tutup, boş bir kısma getirip arama kutusuna set max speed yazmayı denediniz mi? Büyük ihtimalle çözülmesi lazım bu şekilde.