Merhaba arkadaşlar geçen konumda Windows 10 ilk izlenimlerimi paylaşmıştım. Şimdi ise Windows 10 u satın alamayanların başvurduğu bir yöntem olan kmspicon programını ele alacağım. Öncelikle yazılım devi microsoft un en son teknolojilerine sahip olan bu işletim sistemi nasıl oluyorda tek tuşla kandırılıyor. Bir düşünelim acaba siz mi kandırılıyorsunuz yoksa yazılım devi microsoft mu? Evet kandırılan microsoft değil. Sizsiniz. Program bi nevi öğeyi denetle yapıyor ve etkinleştirilmemiş yazısını etkinleştirilmiş e çeviriyor. Ve hergün belirli bir saatte bilmem kaç günlük deneme süresini uzatıyor. Aslında tam sürüm kullandığınızı sanıyorsunuz ama sadece deneme süreniz sonsuz oluyor. Tabi bununla birlikte bilgisayarınıza istediğini yapıyor. Artık kms yi geliştirenler ne istiyorsa. Sizin bilgisayarnız üzerinden ram ve işlemcinizi kullanarak her türlü yasadışı şeyi yapabilirler. Ve siz" abi şu oyun pc yi yedi bitirdi " diyerek suçu oyun ve programlara atarsınız. Tabi bu yazdıklarımı başka yerde daha ayrıntılı bir şekilde bulabilirsiniz. Ben bu forumda olupta arıştırmayan arkadaşları bilgilendirmek istedim. Vakit ayırıp ilgilendiğiniz için TEŞEKKÜRLER