sergioramos19

Cezalı Üye
28 Tem 2016
37
-12
0
(6) Ankara
Haritamı kamera geçişleri ile gezmek istiyorum. Belirli bölgelerdeki kameralara geçiş yapmak istiyorum. ilk kameram ile haritamı başlangıçta 360 dönmek istiyorum. Rotation haricinde hareket etmesini istemiyorum.Bir Path bağlamak mümkün mü yoksa hareketlere sınırlama mı koymalıyım.

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Bu videodaki gibi birşeyler yapmak niyetim.

hydrogenx' Alıntı:
Araştırman gereken konu Matinee. Bu konuyla ilgili Türkçe videolar görmüştüm sanki. Araştırırsan ulaşabilirsin.

Matine ile tanıttığım zaman istediğim yerinde manuel olarak sahneyi gezebilir miyim ? Matine bitene kadar müdale edilemiyor diye biliyorum.

hydrogenx' Alıntı:
Araştırman gereken konu Matinee. Bu konuyla ilgili Türkçe videolar görmüştüm sanki. Araştırırsan ulaşabilirsin.

Matine ile tanıttığım zaman istediğim yerinde manuel olarak sahneyi gezebilir miyim ? Matine bitene kadar müdale edilemiyor diye biliyorum.

Matinee basit bir araç değil. Çok geniş bir kullanım yelpazesi mevcut. Kapı, pencere v.b. eşyaların hareket animasyonlarından tutun da sinematik yapımına kadar bir çok şey yapılabilir. İstediğin sahneyi istediğin kadar gösterir, istediğin kamera hareketini yaparsın. Attığın videodaki örnek zaten matinee ile yapılmış.