Copy/Paste sistemi ile atabilirsin.

Sahneden eklemek istediklerini toplu olarak seç. Ctr+C ile kopyalayıp, aktarmak istediğin projeye ctrl+v ile yapıştır.

Vector: 0/0/0 a yapıştıracaktır, oradan istediğin yere çekebilirsin.

Ayrıca taşımak istediğin sahne elementlerinin, taşıyacağın projede de olması gerekmektedir.

qukla' Alıntı:
Copy/Paste sistemi ile atabilirsin.

Sahneden eklemek istediklerini toplu olarak seç. Ctr+C ile kopyalayıp, aktarmak istediğin projeye ctrl+v ile yapıştır.

Vector: 0/0/0 a yapıştıracaktır, oradan istediğin yere çekebilirsin.

Ayrıca taşımak istediğin sahne elementlerinin, taşıyacağın projede de olması gerekmektedir.

Copy/Paste yaptığımda iki projeyide açıyorum çalışdığım ve yapıştırmak istediğim.
Paste yapğımda mesela masa ...masa ismi ve rotate imleci geliyor dosya ismide geliyor ama bişe yok ortada neden olabilir

qukla' Alıntı:

Demiştim ya. ondan.

Yani muhtemelen 2. projede masa yok. Haliyle yapıştırma işlemini yapıyor ancak projede aynı isimde bir mesh olmadığı için o kısmı boş bırakmak zorunda kalıyor.

Çözüm için;

Aynı meshleri-objeleri projeye atabilirsin.
Ya da ; Kopyalamak istediğin her şeyi yeni projeye migrate edebilirsin.

qukla' Alıntı:
qukla' Alıntı:

Demiştim ya. ondan.

Yani muhtemelen 2. projede masa yok. Haliyle yapıştırma işlemini yapıyor ancak projede aynı isimde bir mesh olmadığı için o kısmı boş bırakmak zorunda kalıyor.

Çözüm için;

Aynı meshleri-objeleri projeye atabilirsin.
Ya da ; Kopyalamak istediğin her şeyi yeni projeye migrate edebilirsin.

Teşekkür ederim . deneyeceğim